Lifestyle

Sunshine blogger award

Bloggers gebruiken awards zoals de sunshine blogger award om elkaar beter te leren kennen. Dit keer ben ik genomineerd. Zo Leuk!

Allereerst wil ik Gitte van justmystories bedanken voor de nominatie van de Sunshine blogger award. Wat een aangename verrassing! Voor wie het niet kent, dit is een soort van bloggerketting waarin bloggers elkaar nomineren en 11 vragen beantwoorden en stellen. De award wilt bloggers inspireren om creatief en positief te zijn. Net de reden waarom ik gestart ben met bloggen.

bl

Dit zijn de regels die aan deze Award verbonden zijn:

 • Bedank de blogger die jou genomineerd heeft en tag haar in je blogpost
 • Beantwoord de 11 vragen die de blogger voor jou heeft opgesteld
 • Nomineer zelf 11 bloggers om deze Award te ontvangen en stel ze 11 vragen
 • Som alle regels op en plaats het logo van de Sunshine blogger Award in je blogpost

De eerste vraag van Gitte ‘Waarom ben je begonnen met je blog?’ heeft me aan het denken gezet. Ik ben mijn blog gestart om creatief bezig te zijn en mensen te inspireren. Al is het maar 1 iemand dat ik kan verder helpen. Ik merk dat ik de laatste tijd meer bezig was met volgers creëren op sociale media en hierbij mijn blog wat verloochent heb. Door het nieuwe algoritme van Instagram is het gewoonweg ook veel moeilijker om de juiste mensen te bereiken. Dus vanaf nu terug naar de roots en zal ik mijn posts regelmatig terug in het Nederlands plaatsen.

Tips aan bloggers

Het is niet altijd simpel om iets neer te schrijven. Wanneer de inspiratie of woorden niet volgen is het soms beter om een tijdje niets te posten dan een bericht te plaatsen ter opvulling of om te zeggen ‘ hey, ik leef nog’. Het allerbelangrijkste in een blog vind ik zelf de eerlijkheid.  Post enkel waar je zelf achter staat.

Welke bloggers inspireren jouw het meeste?

Zelf zijn er ook enkele blogs die ik zelf volg, een voorbeeld hiervan is Unicorn mommm. Ik hou van haar schrijfwijze en de manier waarop zij haar drie jonge dochters opvoed. Ze heeft haar handen vol, maar kan op zo’n leuke manier het momlife omschrijven en vastleggen. Ook op sociale media! Verder vind ik  ellemilla een leuke blog om te volgen. Ze combineert een superleuke webshop met haar zoontjes. En Lifeaholic volg ik vanwege de leuke vakantieverhalen. Ik kan er helemaal mee wegdromen.

20180217_130727.jpgHobby’s

Om verder te gaan op de vragen van Gitte, zal ik van mezelf ook een kort beeld schetsen waarin alle vragen beantwoord worden. Sinds ik mama ben geworden is er van vrije tijd niet veel sprake. Maar zodra het weer mogelijk is zou ik graag terug aansluiten bij het Groot Harmonie orkest waar ik saxofoon speel. Ik probeer regelmatig te gaan skaten en elke maandag ontspan ik tijdens de yogales.

Melanie over 5 jaar en mijn grootste droom

Over vijf jaar ben ik AL 32, raar om hieraan te denken. Ik hoop dat we ons gezin dan nog hebben kunnen uitbreiden met een broertje of zusje voor Casper. En stiekem hoop ik tegen dan toch getrouwd te zijn, maar helaas beslis ik hier niet alleen over. Dit zijn ook mijn grootste dromen voor het moment. Dat en het feit dat we gezond en gelukkig zijn!

Favoriete outfit en absolute NO GO20180218_111609.jpg

Mijn favoriete outfit kan regelmatig wijzigen. Het ligt wat aan hoe ik me voel en de tijd van het jaar. Natuurlijk probeer ik zoveel mogelijk rekening te houden met de laatste modetrends, maar ik volg vooral mijn eigen ding en draag enkel kleding waar ik me zelf goed in voel. Meestal komt dat uit op iets rood, dat brengt wat kleur en kan je eindeloos combineren. Wat je me nooit zal zien dragen zijn crocs. Ook geen rode crocs.

Vakantieplannen 2018- Zomer of Winter?

Dit jaar hebben we nog geen vakantie gepland, ik vermoed dat we last minute iets zullen boeken. Wel hoop ik dit jaar naar Disneyland Parijs te gaan. Dat is weer even geleden en ik ben een grote Disney fan! We hebben een weekendje naar Zeeland gepland met de meter en peter van Casper. Het liefst trek ik in het najaar naar de warmte, om de winter wat te breken. Geef mij maar liever zomer dan winter.

 
2017-01-17-16-31-50-454

De laatste vraag van Gitte, just my stories, is ‘Wat is je favoriete dier?’ Wij hebben twee kattinnen, Nala en Marie, dus het zou logisch zijn om hierop katten te antwoorden. Maar eerlijk gezegd zie ik de meeste dieren heel graag. Met aan kop een kat en hond

. Wat ik het minst liefst heb zijn insecten, bah bah.

 
 


Mijn genomideerden zijn:                                                De vragen:
 1. Unicorn Mommm                                    1. Wat heeft jou doen bloggen?
 2. Lifeaholic                                                   2. Win je 10 miljoen wat zou jij dan doen?
 3. ElleMilla                                                     3. Waar denk je met een lach aan terug?
 4. MaudBeautyBlogs                                    4. Wat zou je doen met 1 uur extra in een dag?
 5. Ana seas the day                                       5. Wat staat bovenaan je bucketlist?
 6. Allthingsbeautyandnice                          6. Geloof je in liefde op het eerste zicht?
 7. Stéphanie’s Blog                                        7. Wat maakt je boos?
 8. Ilse Zwart                                                    8. Wat zijn je hobby’s?
 9. Glossblogblog                                             9. Welke tips zou jij meegeven aan bloggers?
 10. MaBeautility                                             10. Waar haal jij je inspiratie uit?
 11. Modeorakels                                             11. Welke blog(s) raad jij aan om te volgen?

 
 
 
 
 

Deel en like dit bericht:
error

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *