Geen categorie

Al 12 dagen, maar we geven niet op.

Ik kan met geen emoticon of woord omschrijven hoe ik mij nu voel. We zijn 12 dagen verder en nog steeds geen teken van Simba. Het is mooi om te zien hoe iedereen met ons meeleeft. Iedere keer krijgen we de vraag of Simba weer thuis is. Helaas is ons antwoord nog steeds: Nee, jammer genoeg niet. Misschien neemt hij een lange vakantie? Dan komt hij snel weer terug. Wij weten alvast niet meer waar te zoeken. En stilaan verdwijnt de hoop dat hij terug naar huis komt. Toch houden we ons sterk, want blijkbaar wordt 2/3 van de vermiste katten binnen 14 dagen kerngezond teruggevonden in een straal van slechts 200 meter rond het huis. (bron- vermistekatten.be)


img_20160418_074542112
De dag dat we besloten Simba te adopteren, werden we een gezin. Hij is simpelweg ons kleine baby. en vrij donzige baby en met 4 poten, maar voor ons is hij perfect. Hij lag bij ons in de zetel en troostte ons tijdens de moeilijke momenten waarmee we te maken kregen. Vaak lachen we om de gekke dingen die hij uithaalt. ‘ Morgens als ik mijn juwelen kies, kan hij het niet laten om met mijn kettingen te spelen die in de kast hangen. En al is Simba niet zo’n waterrat, hij weet wel dat de douche een plek is om zich te wassen. Ook in bad kwam hij af en toe een kijkje nemen.

img_20161014_094807.jpg
Grote wasjes, kleine wasjes…

Simba moet altijd gezelschap hebben. Hij is enorm graag bij ons. Zelfs als wij in bad zitten. Dan kan hij het toch niet laten om even op de rand te zitten om dichter bij je te zijn. Dat hij daardoor bijna 2 keer in bad viel, is volledig zijn verantwoordelijkheid. Al een chance dat wij zo’n goede reflexen hebben. Elke avond als ik thuis kom van het werk komt hij me tegemoet gewandeld. We lopen samen naar de voordeur en ik vraag hem hoe zijn dag is geweest. Zijn antwoord is ‘Miauw, Miauw, Miauw’. Zo is Simba wel, hij doet ook graag zijn zegje.
img_20160604_224637758.jpg
Nu… is het stil in huis. Geen kat die mij tegemoet wandelt, geen gezelschap bij het kiezen van mijn juwelen, geen ondeugende kater die probeert mijn eten uit mijn bord te pikken en geen donzige staart die de tranen wegvegen die elke avond over mijn wangen rollen. Wij hebben zoveel vragen. Maar niemand weet het antwoord.
Lieve lieve Simba, waar je ook bent. Ik hoop dat je je goed voelt, geen pijn hebt en al zeker dat je niet alleen bent. Maar het meest van al, hoop ik dat je snel terug thuis bent!
img_20160417_202903607.jpg
Afwasser van dienst… Alles voor dat beetje pasta!

Heb jij een kat gevonden of verloren? Geef een seintje via de website van vermiste katten.
Breng het dierenasiel op de hoogte en eventueel de lokale dierenarts.

Zo verenigen we gezinnen.

Je houd misschien ook van...

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: