Geen categorie

Catrice: Ombré Two Tone Lipstick

Het is weekend en de zonnestralen komen je tegemoet. Ideaal om een leuke nieuwe lippenstift te testen. Natuurlijk heb je al gehoord van ombre, je ziet het ook gewoonweg overal. Het haar, de nagels, misschien zelfs je kleding en nu ook je lippen moeten toch eens langs deze trend passeren. Catrice heeft een ombre two tone lipstick uitgebracht. Geen geklungel meer met twee kleuren lippenstift en deze netjes aanbrengen.  Ja, eerst zien en dan geloven dacht ik. Dus kocht ik  de 060 Bloody Vampire Kiss.

De two tone lipstick is zo gemaakt dat je twee kleuren gelijktijdig kan aanbrengen.Een donkere kleur langs de buitenzijde en een lichtere/ fellere kleur aan de binnenzijde. Zo zijn jouw lippen DE highlight van je make-up. Door de twee kleuren moet je wel wat voorzichtiger te werk gaan. Het vraagt wel wat precisie -en “draai”werk om het mooi aan te brengen. Lees: Neem je tijd!

Je ziet een duidelijke overgang tussen beide kleuren. Als je de lippenstift eenmaal opdoet merk je ook dat daar de kleuren goed blenden. Ik ben voor de zekerheid nog eens met het donker hoekje over de donkere rand gegaan, anders ging het effect helaas helemaal verloren. De lippenstift voelt heel romig en zacht aan. Ze glijdt over je lippen en bezorgt ze een lichte glans.

Catrice heeft ook weer haar uiterste best gedaan om de verpakking zo classy mogelijk te laten uitzien. Het omhulsel van de lippenstift is volledig zwart en enkel de naam staar erop vermeld in een roségoude kleur.  Aan de bovenzijde zie je een sticker die de kleurtonen vermeld en de naam van de lippenstift.

Conclusie

Ik vind het een prachtige lippenstift. Het is niet te duur en heeft toch een classy uitstraling. Na enige oefening, lukt ook het aanbrengen steeds beter. Wat ik een leuke extra vind is dat ze in de lipstick arganolie hebben gebruikt. Deze olie voorkomt gebarsten en droge lippen. Wat dan weer wat minder is, is dat de lipstick snel afgeeft. Na een hapje of een drankje moet je ze weer aanbrengen. Maar ik ga me zeker nog een kleurtje aanschaffen, een lichter dit keer.

Je houd misschien ook van...

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: