Geen categorie

Concealer Maybelline VS Essence

Nu de verhuis achter de rug is  kan ik me weer concentreren op het testen van nieuwe producten en leuke nieuwtjes. Enkele maanden geleden heb ik mij de concealer van Essence aangeschaft. Deze zou je 16 uur lang een mooie uitstraling geven. Jammer genoeg kan ik dit niet beamen. Mijn huid werd nogal vettig van deze concealer, nochtans is het op water gebaseerd, en ik vond hem ook niet voldoende dekken. Zodra ik mijn foundation opdeed was de concealer al verdwenen. Jammer, maar helaas.
csm_847316_6b54d0887e
Ik heb me dus een nieuwe concealer aangeschaft en gekozen voor de Superstay 24h concealer van Maybelline. Ik gebruikte reeds de foundation ervan en ben hier super tevreden over, dus dacht ik ook de concealer te testen. De concealer is olie-vrij en dekt voldoende. Ik krijg er geen vettige huid van en dat vind ik enorm belangrijk. Ik wil niet glimmen tegen het einde van de dag. Ik breng de concealer aan in stipjes, klop ze zachtjes in en nadien doe ik mijn foundation op. Ik zie nauwelijks dat ik het draag en de concealer droogt ook vrij snel op.
SUPERSTAY_24HR_CONCEALER_crop
Zowel de concealer als de foundation zijn superstay 24h. Ze geven me beide geen maskergevoel en het oogt ook vrij natuurlijk. Ik ben hier super tevreden over. Dus voor concealer en foundation kies ik voor Maybelline.
 
2016-05-11-16-49-42-447
Maar is dit voor alle make-up zo? Momenteel test ik het Nude palette van Maybelline en Essence. Binnenkort meer hierover.

Wat vind jij ervan?
Ik lees graag jouw reactie.

xoxo
M.

Je houd misschien ook van...

3 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: