Geen categorie

De tijd staat stil…

Deze week gaat voor ons extra traag. Sinds maandag is onze lieve Simba niet meer thuis gekomen. Elk mogelijk moment zijn ze hem gaan zoeken, maar helaas zonder resultaat. Ook onze goede buren kijken uit naar onze lieve kater. Simba waar zit je toch?

img_20160418_074542112
Eerste dag bij ons

In Mei stuurde mijn vriend mij een bericht tijdens het werk dat zijn collega een kat mee had. Jammer genoeg was dit niet voor een breng-je-huisdier-mee -naar- het-werk-dag. Deze mooie kater werd achtergelaten in zijn bakje voor haar voordeur. Hij was natuurlijk wat angstig, maar op het eerste zicht leek hij in orde. Mijn vriend en ik besloten om hem mee naar huis te nemen en te adopteren. De volgende dag ben ik met hem naar de dierenarts geweest voor een volledige check-up en om hem officieel te registreren. Hij werd gezond verklaard en was blijkbaar nog geen jaar oud.

Welkom in de familie Simba!

img_20160524_180814431
Na onze verhuis werd Simba gecastreerd en na 6 weken kon hij buiten genieten van de grote tuin en zijn vrijheid. Elke ochtend komt hij samen met ons ontbijten en om 19 uur krijgt hij zijn diner. Door de dag vangt hij heel wat muizen en speelt  hij met zijn favoriete buurkattinnetje Manoe. ’s Avonds komt Simba ons vergezellen in de zetel. Het is een echte knuffelkater, ons klein baby’tje. En stiekem toch ook wel de koning hier in huis. Hij heeft zijn naam duidelijk niet gestolen.

2016-06-05-17-46-37-974.jpg
Onze eerste familiefoto

 
img_20160929_191011247.jpg
Mijn knuffelschatjes vorige week.

Nu zijn we 5 maand later en ons klein baby’tje is vermist. Hij is zondagavond nog komen eten en slapen maar nadien hebben we hem niet meer gezien. We hebben de dierenarts, het dierenasiel en zelfs de politie op de hoogte gebracht. We zijn elke avond gaan zoeken, maar ook dat leverde niets op. Wat kunnen we nog meer doen? Blijkbaar worden er in de wijk verschillende katten gezocht. Ik hoop dat Simba samen met hen op stap is en snel weer naar huis terugkeert.
Mijn moederhart doet pijn.
img_20160514_193927246.jpg

Wordt vervolgd…

 

Je houd misschien ook van...

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: