Beauty

Beauty: Een jongere huid in slechts 5 minuten

Joepie! Er staat weer een afspraak met Diane op de agenda. Mijn heerlijk momentje me-time, waar ik me volledig in de watten kan laten leggen. En het is nodig. Want zwanger zijn doet ook wat met je huid, voorlopig geen Iontoforese meer voor mij. Ideaal om wat nieuws te testen – Het beauty gun. van Coolifting.
– Even wat beauty in mijn gezicht schieten. –

beautygun-cool

Maar vooraleer we hiermee van start gaan zorgt Diane voor een diepe reiniging van mijn huid. Zo kan het product van het beauty gun dieper indringen en zal het effect zeker zo groot zijn. Met het zachte, trillende effect van de Foreo Luna siliconen voel ik mezelf wegglijden in totale ontspanning.

Dan gaan we van start. Diane toont mij het pistool, wat me doet denken aan een lijmpistool, en legt me uit wat er precies gaat gebeuren. In het pistool steekt ze een ampul waarin de actieve stoffen zitten. (hyaloronzuur, peptiden, glycerin en gehydroliseerde tarweproteïnen) Deze worden in combinatie van een hoge druk en een koude lucht in het gezichtsweefsel gespoten. Deze combinatie zorgt ervoor dat de stoffen diep in je huid doordringen en je al snel effect kan waarnemen. Met andere woorden na slechts één behandeling ziet jouw huid er gladder uit, kraaienpootjes en rimpeltjes verminderen en ook de kwaliteit van je huid verbetert.

CooLifting-calidad-de-la-piel_1

De behandeling zelf is pijnloos. Ik schrik wel eventjes van het geluid, maar ik laat het op mij afkomen. De koude lucht komt me tegemoet en ik voel mijn huid verfrissen, dit alles duurt maximaal 5 minuutjes. De lucht ruikt naar de tarweproteïnen die in de ampule zitten. Nadien masseert Diane het product nog even in en ik geniet van de totale rust en het ontspannen moment.

coolifting-576x450-1

Na de sessie is geen speciale zorg vereist. Ideaal voor iemand die geen tijd heeft voor uitgebreide behandelingen en toch snel resultaat wil zien. De totale behandeling neemt slechts 30 minuutjes van je tijd in beslag. Dertig heerlijk ontspannen minuutjes. Je kan het beautygun ook als supplement aan je gelaatsverzorging toevoegen.

Ik merk voornamelijk dat mijn pigmentvlekjes en littekens in mijn gezicht vervagen. Over rimpeltjes kan ik dankzij mijn (jonge) leeftijd nog niet klagen of meespreken, maar mijn huid voelt wel strakker aan. Na de behandeling leek mijn gezicht even wat te trekken, maar dat is normaal.

Natuurlijk is het geen wonderproduct en kan je de behandeling best herhalen voor het ultieme resultaat. Diane bespreekt samen met jou wat het gewenste resultaat is en zal je advies op maat geven over het aantal sessies en de tussentijd.

coolifting-banner1

Wil je het graag zelf ondervinden?

Maak een afspraak bij Huidinstituut l’Art de Beauté via het nummer 0475 62 03 27
De behandeling kost je slechts 30 minuutjes en 69 euro.

kiss melaniie

Dank je Diane voor de kennismaking met deze nieuwe behandeling.

Je houd misschien ook van...

3 reacties

  1. Bedankt voor alle informatie! Klinkt goed 😉

    1. Met heel veel plezier Carolien! x

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: