Ik heb voor het eerst een outfit laten samenstellen door Zalon. Ken je Zalon? Je zal er wel zeker van gehoord of gelezen hebben. Als je weleens online shopt via Zalando of op sociale media kom je advertenties tegen. Dus besloot ik om dit eens te testen en er een review over te schrijven. 

Via Zalon By Zalando krijg je een box met outfits thuis toegestuurd. Snel en eenvoudig. Door het aanmaken van een styleprofiel, gebaseerd op allerlei vragen, voorkeuren, je maten en jouw budget creëert een stylist jouw ideale outfit. Deze stylist kan je zelf kiezen, ik koos voor Demet. Voor mij klonk dit zeer aantrekkelijk omdat ik graag eens wat nieuws draag. En ik was enorm benieuwd wat ze voor mij zou klaarleggen.

Zalon By Zalando

Ik heb gekozen voor een casual outfit, rekening houdend dat ik het ook voor het werk zou kunnen dragen. Je kan ook een outfit laten samenstellen voor een speciale gelegenheid. Ik heb enkele foto’s toegevoegd aan mijn profiel, gaf aan dat ik liever geen lage taille broeken of mouwloze vesten ontvang en liet dan Demet haar werk doen. Via de app kan de styliste jouw ook nog enkele specifiekere vragen stellen of kan je haar nog contacteren. Na enkele dagen ontvang je een preview in jouw mailbox. Dan kan je alvast de keuze van de styliste beoordelen. En dan is het wachten op die giga Zalon box, hiervoor mag je toch op zo’n tien dagen rekenen. Hierna heb je 14 dagen de tijd om de outfits te passen. En dan komt het moeilijke gedeelte… beslissen wat je wilt houden en wat je terugstuurt.

De doos alleen al is superleuk! Het is echt een box, alsof je een koffer opent! Maar het gaat om de inhoud natuurlijk. Bovenop ligt een mapje met daarin een brief met uitleg over de keuze van de outfit en hoe je deze kan combineren.

screenshot_20181016-153054_vsco4680955179034357630.jpg

Er zaten echt superleuke kledingstukken bij, maar ook wat mindere. De broeken waren me helaas te groot en absoluut niet flatterend. De eerste outfits vond ik stuk voor stuk super! De rok, de trui, het kleedje en de laarzen echt een leuke combinatie. Van de laatste outfits heb ik bewust geen foto’s genomen omdat ik deze wat basic, saai vond. Een zwarte broek met zwart hemd en een paars truitje op een (afgewassen) blauwe broek. Jammer genoeg zat er één bloesje niet bij.

screenshot_20181016-152942_vsco560045790368670019.jpg

Ik vond het wel een leuke ervaring. Het is spannend afwachten tot je box aankomt en om alles thuis te passen. Zo kom je ook uit jouw comfort zone en draag je misschien eens totaal iets anders. Ik ga het zeker nog eens proberen, maar dan met een andere styliste.

screenshot_20181016-152857_vsco6769171101497230558.jpg

Extraatje: Je kan zelf kiezen of je de Zalon box slechts éénmalig bestelt of dat je deze iedere 3 maanden of elk half jaar ontvangt.

Welke outfit vind jij het leukst?

oie_transparent (1)
 
 
 

Je houd misschien ook van...

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: