Beauty

Een shotje elke morgen voor een huid zonder zorgen!

Een stralende frisse huid, is dat niet iets dat iedereen wil? Ik toch wel. En ja ik verzorg mijn huid goed. Zo heb ik crèmekes aangepast aan mijn huid en zorg ik dat mijn huid elke dag goed gereinigd is. Maar ze zeggen ook wel dat échte schoonheid vanbinnen komt. Hiervoor gebruik ik sinds enkele weken Vitasil Collagen Plus. Elke ochtend een shotje voor een gezonde, stralende huid.

Vitasil Collagen Plus is dus niet weer een nieuwe crème om te smeren, maar zal de huid voeden langs de binnenzijde. Het bevat namelijk drie belangrijk bouwstenen: Het oligo-element silicum vormt de basis, collageen & hyaluronzuur als bouwstoffen en Biotine & zink als nutriënten. Allemaal moeilijke woorden maar wel heel belangrijk voor je huid. Collageen draagt bijvoorbeeld enorm veel bij aan de elasticiteit van de huid, zeg maar het strak houden en voorkomen van rimpels. Jammer genoeg is het niet iets dat je zomaar kan smeren, want de huid neemt het niet op. Daarom is het enorm belangrijk om dit van binnenuit op te nemen. Zink zorgt dan weer voor het voeden en herstellen van de huid. Als ik wat wondjes heb neem ik vaak ook wat extra zink in, omdat ik merk dat wondjes zo veel sneller genezen.

Wist je dat collageen vanaf je 25e elk jaar met 1% afneemt. Na je 40e neemt het zelfs sterker af met als gevolg een teruglopende elasticiteit, slapper wordende huid en rimpelvorming.

Het is echt een simpele manier om je huid te verstevigen. Zo begin ik mijn dag met een shotje Vitasil van 15 ml, zelfs nog voor mijn ontbijt. Tijdens de middag of ’s avonds nog een shotje om het af te leren. Natuurlijk voor gebruik de fles goed schudden. De vloeistof lijkt een beetje op een gel en heeft niet echt een uitgesproken smaak. Voor het beste resultaat volg je best een kuur van drie maanden, niets komt vanzelf. Gelukkig valt de prijs enorm mee €22,95 voor 500 ml. Hiermee kom ik toch wel al een maand toe. Ik denk dat Botox veel duurder is.

Vitasil Collagen Plus is verkrijgbaar bij Newpharma.be, Farmaline.be en diverse bionatuurwinkels in België. Consumentenadviesprijs: €22,95.

Door deze hele Corona crisis heb ik wel wat last gehad van mijn huid. Door de stress en slaaptekort was mijn huid enorm onrustig. Al snel merkte ik dat de puistjes wegtrokken, mijn huid minder dof was en ook wondjes verdwenen als sneeuw voor de zon. Een lichtpuntje in deze coronatijden.

Een stralende frisse huid, is dat niet iets dat iedereen wil? Ik toch wel. Daarvoor verzorg ik mijn huid langs de binnenzijde met Vitasil Collagen Plus. échte schoonheid begint vanbinnen!

Ik ben alvast enorm tevreden dat ik dit product mocht testen voor HappyLifePr.

Wat jou ook kan interesseren:

Je houd misschien ook van...

2 reacties

 1. Bedankt voor de review. Ik heb deze ook recentelijk gekocht. Na hoe lange tijd merkte u al resultaten en neemt u dit nog steeds tegenwoordig of hebt u inmiddels een ‘ betere ‘ gevonden ? Er zijn een aantal op de markt, maar deze lijkt goede ingrediënten te hebben. Dank !

  1. Dag Alexandra,

   Ik merkte al snel resultaat. Mijn huid werd gaver, elastischer en voelde ook strakker aan. Ook mijn teint leek me egaler. Natuurlijk kwamen niet alle resultaten gelijk. Na enkele weken zag ik de eerste verbeteringen. Ik probeer het toch regelmatig te gebruiken. Ik heb zelf niet meer gezocht naar alternatieven producten omdat ik positief resultaat zie van Collagen Plus.

   Groetjes

   Melanie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: