Geen categorie

Eindelijk een frisse huid

De basis van een goede make-up is een gezonde huid. Je straalt nog meer als je, je goed voelt in je vel. Jammer genoeg voor mij kamp ik, al sinds mijn puberteit, soms met onzuiverheden. Ik heb tal van producten getest om mijn huid goed te zuiveren. Gels, scrubs, peelings, lotions,.. maar geen enkele gaf me het gewenste resultaat.
Tijdens het surfen op wordpress kwam ik het blogbericht van VeerlePlume tegen. Ik herkende mezelf in haar verhaal en was nieuwsgierig naar de oplossing die zij gevonden had. Ze schreef over de bearberry skin balacing face wash van John Masters Organic. Daar had ik nog nooit van gehoord, dus ging ik even verder op zoek. Tot mijn verbazing las ik enkel positieve ervaringen en ook de visie van John Masters Organic overtuigde mij om het eens te testen.

IMG_20160225_151834986-01
Bearberry skin balancing face wash (118ml) –  €30

Momenteel gebruik ik de face wash ongeveer een week. Na dag 1 merkte ik al een hele verbetering. ’s Avonds had ik vaak last van een vettige, glimmende huid, waardoor ook mijn eyeliner vaak uitliep. Dat is momenteel verleden tijd. De bearberry face wash bestrijdt een vette huid, onzuiverheden en acne.
Ik gebruik de face wash 2 keer per dag, ’s morgens en ’s avonds. Nadien voelt mijn huid als een babyvelletje. Het gebruik is zeer simpel. Je maak je gezicht nat, masseert de mousse in de huid, nadien alles goed afspoelen en om af te sluiten breng je een goede dagcrème aan.
Het pluspunt aan John Masers Organics is dat de onderneming niet enkel aan mensen denkt maar ook het milieu respecteert. De producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en worden niet getest op dieren. Ze maken geen gebruik van parabenen en het product is glutenvrij.
Ik kan de face wash enkel maar aanraden. Ik ben er enorm tevreden van en mijn huid voelt zachter en frisser aan. Bestellen kan via de website van John Masters Organics, de volgende dag kan je het product al testen. Ik kreeg ook enkele testers toegestuurd.
Heb jij zelf aanraders, laat het mij dan zeker weten. 


x0x0

M.

Je houd misschien ook van...

2 reacties

    1. Haha leuk! ? en jij merci voor de goede ’tip’ ?

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: