Geen categorie

Hallo!

Ik ben Melanie, 24 jaar en heb eindelijk besloten om de eerste stappen te zetten in de blog wereld. Ik heb een passie voor muziek, Fashion en beauty. Ik heb lang getwijfeld om deze blog te starten, maar ik ga het toch proberen. Graag stel ik mezelf even voor met een kort interview.

  • Waarom twijfelde je om deze blog te starten?

Ik vind het superleuk om blogs te lezen. Het beangstigde mij hoe creatief deze blogs zijn en hoe goed men alles kon verwoorden. Ik weet niet of dit mij ook gegeven is en of ik mensen kan triggeren.

  • Wat doe je in je vrije tijd?

Mijn vriend en ik hebben afgelopen jaar een huis gekocht. Momenteel zijn wij dit volledig aan het verbouwen. Dat wil jammer genoeg ook zeggen dat het merendeel van mijn vrije tijd naar de verbouwing gaat. Natuurlijk hou ik tijd vrij om af te spreken met vrienden en vriendinnen. En ook mijn hobby verlies ik niet uit het oog: Muziek. Ik speel al sinds mijn 8 jaar muziek en volg nu lessen zang en saxofoon.

  • Wat wil je in deze blog bespreken?

Zoals ik al vermeldde heb ik een passie voor Fashion en Beauty. Ik ben geen expert maar probeer graag nieuwe dingen uit. Dit zou ik hier graag willen neerschrijven. Af en toe zal ik ook schrijven over mijn persoonlijk leven, want in 2016 staat er weer heel wat op het programma.

me
Believe you can and you’re halfway there.

Heb jij nog vragen? Stel ze gerust. 
xoxo
M.
 
 
 
 
 

Je houd misschien ook van...

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: