Geen categorie

Het Bucketlist boek

Het bucket list boek behoort al een tijdje tot mijn boekencollectie. Dit boek zet je werkelijk aan om iets te doen en je leert ook genieten van de kleine dingen in het leven. In dit boek vind je maar liefst 500 doelen die je moet gedaan hebben. Dat klinkt veel, maar ik ben er zeker van dat je er al heel wat kan afvinken.
In augustus vier in mijn 25ste verjaardag. Volgens velen toch een belangrijke leeftijd. Daardoor begon ik na te denken over wat ik tot nu toe bereikt heb en wat ik graag nog wil doen. Ik kwam op het idee om een bucket list te starten.  Maar ik had geen idee wat ik erop zou zetten. Iedereen heeft wel een idee wat hij of zij wilt bereiken, maar dit oplijsten was plots heel moeilijk.  Het bucket list boek kwam dus als geroepen. Hopelijk kan ik tegen mijn 30ste al heel wat afvinken. Maar zover zijn we nog niet, maar goed.
IMG_20160310_155704375-01
Vandaag heb ik een brief geschreven naar mezelf, deze brief mag ik over 10 jaar lezen. Ik vond het toch wel bizar om een brief te schrijven naar mezelf over 10 jaar. Ik heb even moeten nadenken wat ik precies ging neerpennen. Uiteindelijk heb ik verteld over mijn leven nu en vooral vragen gesteld of dat nog steeds zo is. Ik hoop dat ik over 10 jaar gezond en gelukkig ben, met mijn geliefden rondom mij. En natuurlijk een stel kinderen… Nu kan ik weer wat afvinken op mijn bucket list.
IMG_20160310_161344992-01
Ik heb al verschillende doelen kunnen afvinken – met een hond gaan wandelen, in de regen dansen (like nobody’s watching!), je rijbewijs halen, je haarkleur veranderen om te zien hoe het leven is als brunette/ Blondine, …. Tijdens het afvinken van deze doelen probeer ik ook leuke anekdotes toe te voegen of foto’s. Dit maakt het extra leuk om alles terug te overlopen. Achteraan in het boek kan je de lus bijkleuren en zie je jouw evolutie. De doelstellingen zijn zeker haalbaar en komen in verschillende thema’s voor. Tussendoor lees je leuke quotes en grappige commentaren.
Als je 500 doelstellingen niet voldoende vind, kan je er ook zelf toevoegen. Ik heb er voorlopig maar enkele opstaan en deze wil ik zeker behalen. – Een paar Louboutin schoenen kopen (duuhuuu), een nieuw instrument leren bespelen, een blog starten ( oh kijk, dat is me alvast gelukt, weer een vinkje bij) Regelmatig post ik leuke (behaalde) doelstellingen op instagram.

12096042_952862708127846_7193059252843561341_n
Volg mijn evolutie op Instagram #abucketlistlife

 
 
Het bucket list boek van Elise De Rijck koop je in de standaard boekhandel of via Bol.com voor €14,99. Een leuk cadeau voor jezelf of een vriendin.
Wat staat er zoal op jouw bucket list?
xoxo
M.
 

Je houd misschien ook van...

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: