Je kan er niet omheen, eind September stapte wij in het huwelijksbootje! Joepie! Omdat onze gasten allemaal op een ander tijdstip toekwamen kozen we ervoor om voor een leuke verwelkoming te zorgen. Op hun kamer lag namelijk onze huwelijkskrant.

Foto van gast bij toekomen op hun kamer.

Als wij op vakantie gaan blijven wij altijd op de hoogte van het laatste nieuws door de krant. Dus wou ik via deze wijze onze gasten ook op de hoogte brengen van ons nieuws. In mijn zoektocht naar mogelijkheden, kwam ik bij Happiedays terecht. 

Foto van gast bij aankomst

Happiedays

Happiedays is een online toepassing waarmee je je eigen krant kan ontwerpen, laten printen en verzenden. Ze hebben een kantoor in Antwerpen, waardoor verzendkosten niet nodig zijn voor wie de bestelling kan afhalen. Leuk toch! Je kan de krantjes bij jouw thuis laten leveren of gewoon bij de bestemmeling, gewoon door het adres in de adressenlijst toe te voegen. Lees alles over mijn eerst ervaring met HappieDays in mijn eerdere blog “ontwerp je eigen krant”

Omdat ik zelf vrij handig ben met publisher heb ik wat geknutseld en ben zo tot ons uiteindelijk resultaat gekomen. Natuurlijk staan er heel wat mogelijkheden en templates op de online editor van Happiedays, maar ik wou net iets persoonlijker uit de hoek komen. Het was even nadenken hoe we het krantje zouden vullen. Na het schrijven van de artikels was het alles even ordenen en zo kwamen we tot het uiteindelijke resultaat. Ik kon de PDF gemakkelijk opladen in de editor en klaar was kees.

De voorzijde

De krantjes worden wekelijks op woensdag geprint en verzonden. Het resultaat wordt dan op vrijdag geleverd.

De krantjes worden wekelijks op woensdag geprint en verzonden. Het resultaat wordt dan op vrijdag geleverd.

Onze gasten konden meer lezen over onze vakantie in Andalusië, de hoogtepunten van onze relatie, een herinnering aan diegene die er niet bij kunnen zijn en natuurlijk enkele spelletjes zoals een kruiswoordraadsel.

Een echte krant

De krantjes hebben de look & feel van een echte krant en worden ecologisch gedrukt. Het resultaat was echt fantastisch. We staan niet zomaar in de krant. De hele krant gaat om ons. De reacties van onze gasten waren ook heel positief. Ze vonden het niet alleen een origineel idee, maar het is ook een leuk aandenken aan een geweldig weekend.

Wat vind jij van het resultaat?

Foto gedeeld op sociale media

Ohja, erna gingen we ook digitaal. Want onze huwelijksfoto’s deelden we door een nieuwe krant. Melanie & Kevin Digitaal!

Er zijn echt enorm veel mogelijkheden voor zo’n krantje. Een toffe manier om je Kerstmenu op tafel te leggen? Of een leuke manier voor een “speciale” aankondiging? Ook leuk om de eindejaarsreceptjes te delen met je familie? Hoe meer ik er over nadenken, hoe meer ideetjes ik heb voor het krantje te gebruiken.

Wil jij de template van onze krant?

Contacteer me via info@bymelaniie.com of laat een reactie achter!

Dit kan je ook interesseren:

Je houd misschien ook van...

1 reactie

  1. Happiedays biedt heel wat mogelijkheden om er een uniek en onvergetelijk huwelijk van te maken. In onze gebruiksvriendelijke online editor is jouw eigen krant maken echt kinderspel.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: