De dag van vandaag delen we heel veel op sociale media. Ik ook. Zowel familie als vrienden volgen, genieten of lachen mee met de foto’s die ik deel van ons klein spook. Maar wat met oma en opa, bonnie en boepoe? Ze hebben wel een profiel maar zo actief zijn ze toch ook niet. En later, kunnen ze de foto’s dan ook terugvinden?

Sinds enkele maanden gebruik ik de Neveo app. In slechts enkele minuten maak ik van mijn foto’s een leuk krantje. Deze foto’s worden elke maand naar mijn geadresseerden gestuurd, de grootouders. En ze genieten volop! Elke maand kijken zij uit naar het volgende krantje, met één hoofdrolspeler: hun kleinzoon.

Hoe werkt dat dan?

Natuurlijk heb ik eerst een Neveo account moeten aanmaken. Hierin heb ik dan de geadresseerden toegevoegd, de grootouders. Dan kwam het moeilijkste gedeelte, 50 foto’s kiezen, dat lijkt veel maar niet als je ziet hoeveel foto’s ik maak, dus is het selecteren. Via de Neveo app kan ik dan de foto’s op mijn account uploaden.  Dat kan op verschillende tijdstippen of allemaal tegelijk. Als ik ze allemaal tegelijk selecteer werk ik persoonlijk liever via Neveo.io, de desktop versie, dat gaat sneller en zo kan je gemakkelijker comments toevoegen. Hierna is het tijd om ze te rangschikken. Ik doe dat altijd op chronologische volgorde.

De app is beschikbaar op Android of iOs.

 In deze tijden mogen we natuurlijk onze privacy niet zomaar te grabbel gooien, dus heb ik dit ook even nagekeken. Neveo zorgt ervoor dat je foto’s privé blijven en in jouw eigendom, ze worden bewaard op beschermde servers. Geen reden tot paniek dus!

De app telt de dagen af tot het volgende krantje en het aantal foto’s dat ik nog kan toevoegen. Gemakkelijk! Aan het einde van de maand krijg ik een mail van Neveo om te laten weten dat mijn krant klaarstaat om gedrukt te worden. Bij elke volgende stap blijf ik op de hoogte tot het krantje bij de grootouders aankomt. Elke maand opnieuw. Bij ons ontvangen zowel oma en opa als bonnie en boepoe elke maand een leuk krantje.

Wat nog meer?

Je kan je eigen netwerken maken. Zo kan je jouw grootouders of partner ook toevoegen aan de app zodat ze zelf foto’s kunnen uploaden of commentaren toevoegen. Het maakt geen verschil of het liggende of staande foto’s zijn. Ikzelf maak ook geregeld collages, omdat ik al snel aan 50 foto’s zit. Ik zei toch dat het moeilijk was om 50 foto’s te kiezen.

€9,99/ maand voor 50 foto’s – Wereldwijde levering – annuleer op elk moment

Mijn ervaring

Ik maak enorm veel foto’s. Deze blijven vaak gewoon op mijn smartphone staan. Gewoonweg omdat ik niet de tijd heb om altijd maar fotoboekjes te ontwerpen. Sinds wij Neveo testen komen de foto’s ook effectief op papier en kunnen anderen ervan genieten. Een foto album is gemakkelijk gemaakt en ik heb er nauwelijks werk aan. Ik moet gewoon de foto’s kiezen. Zo ontvangen Oma, Opa, Bonnie en Boepoe maandelijks een leuk foto -album van Casper in hun brievenbus. Een leuke manier om terug te kijken op zijn eerste stapjes, zijn eerste groentepap of weer het zoveelste lachebekje. Het is niet alleen leuk om naar de foto’s te kijken. Stiekem kijken ze elke maand toch ook weer uit naar dat krantje. Wat zou er nu weer in staan? Wat heeft dat spook deze maand uitgestoken? Een leuke manier om al het nieuws te delen. En ja niet alle foto’s komen op mijn sociale media te staan, dus krijgen ze toch ook een enorme primeur.

Cadeautjes

Ben je nog op zoek naar een leuk Kerstcadeau? Moederdagcadeau? Of verjaardagscadeau? Dan kan ik een jaarabonnement alleen maar aanraden. Het is geen cadeau dat je slechts één keer krijgt, maar elke maand opnieuw.

Met Kerstmis in aantocht mag ik ook jullie verwennen. Gebruik de code BYMELANIE en ontvang jouw eerste krantje helemaal gratis. Ideaal om het eens te testen.

neveo

Gebruik de code BYMELANIE en ontvang jouw eerste krantje helemaal gratis.
Lees mijn ervaring over de Neveo app. In slechts enkele minuten maak ik van mijn foto’s een leuk krantje. Het krantje wordt elke maand naar mijn geadresseerden gestuurd, de grootouders.

Dit vind je misschien ook leuk:

Je houd misschien ook van...

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: