Geen categorie

L’ORÉAL MATTE 430 MON JULES

Een matte lipstick had ik nog niet in mijn collectie dus schafte ik mij een aan van L’oréal, de color riche matte 430 genaamd Mon Jules. Meestal draag ik rode lippenstift dus koos ik ditmaal eens voor een donkerder kleurtje.
16-07-29-09-59-47-503_deco
De huls van de lipstick geeft me alvast een luxueus gevoel. Hij voelt solide aan en heeft een prachtige gouden kleur met onderaan een sticker met de kleur en naam op vermeld.
16-07-29-09-58-31-953_deco
L’oréal heeft voor de color riche lijn gezorgd voor rijke kleurpigmenten die zorgen voor een prachtig kleurresultaat. Mon Jules heeft een dieprode kleur. Ik had gehoopt dat hij meer tegen het bordeaux zou aanleunen – iets donkerder zou zijn. Ook zou de lipstick wat matter mogen naar mijn mening.

16436969078_40a0dab325_b
Kruidvat – €13,99

De lipstick is eenvoudig aan te brengen, je hoeft zelfs niet veel op te doen. Let wel op dat je niet buiten de lijntjes kleurt, want je veegt hem niet zomaar weg. De lipstick voelt zacht en romig aan. Ik heb niet het gevoel dat mijn lippen er van uitdrogen, integendeel. Je voelt de lippenstift nauwelijks zitten en je lippen voelen zacht en soepel aan. Ook het resultaat blijft lang mooi. De kleurintensiteit neemt geleidelijk af maar ik kom er wel ongeveer 4 uur mee verder.

Je houd misschien ook van...

3 reacties

    1. Dank je Kiara! ? Ik heb me nu ook nr. 640 erotique aangeschaft. Deze kleur kan je op mijn instagram terugvinden. Groetjes Melanie

      1. Oh, deze heb ik ook! Ook heel mooi 😀

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: