Geen categorie

Meet Foreo Luna mini 2 – Review

Zoals je in mijn vorig artikel al kon lezen, is één van mijn voornemens dit jaar om mijn huid te doen stralen. Daarom vroeg ik voor kerst de Foreo luna mini 2, een siliconen gezichtsreiniger. Op slechts één minuut, ’s ochtends en ’s avond, zorgt de Luna mini voor een zuivere en stralende teint.

img_20170110_141031_948.jpg

 

De Foreo Luna mini 2 heeft een (verbeterd) T-sonic systeem dat alle onzuiverheden verwijdert en je huid doet stralen. De T-sonic technologie wilt zeggen dat er niets draait of vibreert maar er worden duizenden pulsaties naar het huidoppervlak gestuurd om de poriën op een zachte manier te zuiveren en alle talg, vet of make-up resten te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat je huid jouw huidproducten beter opneemt en het dieper in je huidcellen dringt.

2017-01-09-08-18-19-758

Het positieve van het apparaatje (buiten dat het heerlijk aanvoelt) is dat hypoallergeen is en volledig waterbestendig. Je kan hem met gemak onder de douche of in bad gebruiken. De siliconen zijn veel hygiënischer dan nylon borstels en het is gemakkelijk zuiver te maken. Dat wil ook zeggen dat je de borstels nooit moet vervangen. Na een volledige oplaadbeurt van ongeveer één uur, kan je het apparaat tot wel 300 keer gebruiken.

2017-01-09-08-29-40-282.jpg

De Luna mini bestaat in vijf leuke kleuren. Ik koos voor magenta, het is een pronkstuk op mijn wastafel. Het apparaatje ligt goed in de hand en voelt enorm zacht aan door de siliconen borsteltjes. Doordat het apparaatje niet te groot is, past het in elk toilettasje. Het borsteloppervlak heeft drie verschillende zones:  op de voorzijde dunnere aanraakpunten om de gevoelige tot droge huid aangenaam te reinigen met dikkere aanraakpunten bovenaan voor precisie reiniging en op de achterzijde dikkere aanraakpunten om de vette huid te reinigen en te verfrissen.

luna-mini-.png

De Foreo Luna is zeer gemakkelijk in gebruik, op de voorzijde staan 3 knopjes. Het + en – teken om de stand te wisselen en daartussen de aan-en uitknop. Maak je gezicht vochtig, breng jouw gebruikelijk reinigingsproduct aan en laat dan het apparaatje zijn werk doen. Hiervoor werk je best zone per zone (Wang +neus – voorhoofd- wang+neus – kin+ ogen) Na 15 seconden zal de foreo even stoppen om aan te geven dat je naar een volgende ‘zone’ kan gaan, dit herhaalt hij 3 keer. Na 1 minuut stopt hij 3 keer en gaat het lampje aan de onderzijde branden. Na 3 minuten zal het apparaatje uitvallen, om overmatig gebruik te voorkomen. Ik laat ook mijn ogen even zuiveren en relaxen, door zachtjes het apparaatje erop te laten rusten. Ik merk dat ook donkere kringen hierdoor minderen.

2017-01-09-08-27-21-722.jpg

Ik ben alvast enorm tevreden over dit apparaat en kan het iedereen aanraden. Na enkele dagen zag ik al resultaat. Niet enkel voelde mijn huid veel zuiverder en zachter aan, maar ook werd mijn teint veel egaler. En het apparaatje ziet er gewoon enorm schattig en leuk uit!  Het is wel een kleine investering, maar ze zeggen dat wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden. Dit keer is dat in de portemonnee. Maar het is het zeker waard!

Een mooie huid gebeurt niet zomaar!

Foreo Luna mini 2 verkrijgbaar via bol.com (€139,-) of bij Douglas  (€119,-)
Huid instituut l’art de beauté gebruikt de Foreo Luna tijdens hun behandelingen, ook daar kan je terecht voor jouw exemplaar.
Het apparaatje is ook in een grotere en kleinere versie beschikbaar.

Je houd misschien ook van...

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: