Geen categorie

My Bath of Light Bubbles / Rituals

Allereerst hoop ik dat jullie fijne kerstdagen hebben gehad. Maar na die drukke dagen is het ook wat tijd voor ontspanning. In bad gaan is voor mij pure ontspanning – Me time – misschien zelfs wel mijn enige echte ontspanning.

2016-12-26-19-51-19-172.jpg

Wat kaarsjes rond het bad, een goed boek of een leuke serie en gedimde lichten, meer heb ik niet nodig. Alé dat dacht ik toch. Tijdens het Kerstshoppen heb ik mezelf badschuim gekocht van Rituals. ( Ja ik weet het, foei uzelf iets kopen vlak voor kerst, maar ik kon het echt niet laten liggen ) Kan jij – net zoals mij – genieten van een goed bad lees dan zeker verder. Is een bad niet echt aan jou besteed? Misschien brengt dit badschuim daar verandering in.

2016-12-27-10-08-21-208.jpg
The ritual of light – Bath Foam – €13,5

Ik heb nooit eerder echt Rituals producten gekocht. Maar door deze badschuim ben ik volledig overtuigd. De filosofie van Rituals is genieten van de kleine dingen – en ik kan me  in deze gedachte volledig vinden.  Rituals verkoopt dan ook producten voor huis en lichaam – met superleuke cadeaupakketten.

It’s your light that lights the world.

Het badschuim – of zoals het op de verpakking staat “Bath of Light bubbles” – is van de serie Ritual of Lights, een limited edition. Deze serie bestaat uit zeven producten. De verpakking is gewoonweg prachtig – zwart met gouden stipjes en een gouden dop. Het oogt heel feestelijk. De quote maakt het geheel compleet.

2016-12-27-10-08-56-819.jpg

De fles bevat 500 ml en is genoeg voor 10 baden. Je moet maar een klein scheutje aan je bad toevoegen om voldoende schuim te krijgen. Het schuim geeft een instant gevoel van ontspanning door de geur. De zoete sinaasappel en kaneel komen je onmiddellijk tegemoet. Een ideale combinatie voor deze winterse dagen. Het schuim voelt aangenaam en lijkt op duizenden kleine belletjes. Het is niet te overheersend en verdwijnt langzaamaan. Het geeft je een 100% zen moment en nadien voelt je huid zijdezacht.

2016-12-27-10-10-13-122.jpg

Ben je nog niet overtuigd om een bad te nemen maar verkies je toch nog een douche? Geen paniek, ze hebben ook een schuimende douchegel in hun assortiment.

De producten van Rituals zijn te verkrijgen in hun webshop en hun fysieke winkels.
Zoals ik al zei is de Rituals of Light een limited edition, dus wees er op tijd bij.

 Wat vind jij van de Rituals of Light? 

Je houd misschien ook van...

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: