Geen categorie

Nala en Marie aan het woord

Onze Simba is nu al meer dan drie maanden niet meer thuis gekomen. We vermoeden (lees: hopen) dat hij een goede thuis heeft gevonden. Hij is bij ons ook altijd welkom, we zullen hem met open armen ontvangen. Dan kan hij ook zijn zusjes ontmoeten. Het was maar stil en rustig in huis zonder Simba, dus besloten mijn vriend en ik om een nieuwe kat te adopteren. Ik nam contact op met verschillende dierenorganisaties en al snel kreeg ik telefoon van het Dierenasiel Genk dat er twee kittens terugkwamen van het pleeggezin, klaar voor adoptie. We gingen kijken en waren op slag verliefd. Op maandag 16 januari hebben Nala en Marie zich bij ons gezin gevoegd. Ze stellen zich graag even voor.


2017-01-17-16-31-50-454.jpg

Miauwww, wij zijn Nala en Marie en wij zijn ongeveer 3 maandjes oud. Sinds vorige week hebben wij een nieuwe mama en papa. In het begin vonden we dit een beetje eng, maar nu knuffelen en spelen we heel graag en veel met hen. We hadden al snel ons favoriete verstopplekje gevonden, op de stoel onder tafel, hier voelen we ons veilig. Mama en papa respecteren dat en weten dat als we daar liggen wij even op ons gemak willen zijn.

img_20170119_202956197.jpg
Slapen doen we het liefst samen

Aan de meubels krabben mogen we niet, al testen we dat toch graag even uit. Vooral de zetel is voor ons een hele uitdaging om niet aan te krabben. Dat is ook ons favoriete speelparadijs. Dan springen we erop, eraf, erachter en wanneer mama en papa rustig in de zetel liggen, gaan we soms ook rustig bij hun liggen of we betrekken hen in ons spel.

Nee Marie, jij ligt liever op de toren. Marie is namelijk wat rustiger en voorzichtiger dan mij. Wij vullen elkaar goed aan. Ik kruip het liefst tussen mama en papa in. (Nala)

img_20170125_125838819.jpg

Wij hebben heel veel speelgoed gekregen. Maar de hengel en de pellets op de grond zijn onze favoriete speeltjes. Met al ons enthousiasme hebben we de hengel wel al stuk gemaakt, maar dat vonden mama en papa wel grappig.

Nala is een beetje ziek geweest, verkouden.Waardoor we naar de dierenarts moesten. Maar nu is ze is al weer beter. Gelukkig heeft ze mij niet ziek gemaakt. (Marie)

2017-01-21-13-08-27-363.jpg

We halen soms wat kattenstreken uit, maar we weten heel goed hoe we mama en papa moeten verleiden. Ze vergeven ons snel weer. Soms vergeten we wel hoe scherp onze nageltjes zijn, blijkbaar vindt papa dat niet zo leuk. Hij is geen klimpaal…
Op instagram zal je regelmatig foto’s van ons kunnen vinden, want mama doet niets liever dan foto’s van ons maken. We worden echte fotomodellen. Volg ons zeker, dat zal ze heel leuk vinden en zo zie je ons opgroeien.

We zijn het dierenasiel Genk heel dankbaar voor deze leuke thuis en de goede zorgen. Lieve lezers, er zijn nog heel lieve katten en honden op zoek naar een nieuwe thuis. Wil jij hen een gouden mandje geven? Ze zorgen voor minstens evenveel liefde als wij.

Lieve lik en stevige poot

nala
marie
 
 
2017-01-18-19-21-46-443.jpg

Je houd misschien ook van...

2 reacties

    1. Dat zijn ze zeker Hilde. Maar af en toe ook deugnieten. 😀

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: