Geen categorie

New Year, New Goals – #Goals2017

2016 is nog maar net voorbij en 2017 is al gestart… Ik hoop dat je hebt genoten van een leuke jaarwisseling. Ik wens je alvast het allerbeste in het nieuwe jaar. En wat doen we gewoonlijk als een nieuw jaar begint? Inderdaad, goede voornemens stellen. Ik deed hier nooit echt aan mee, want als je echt iets wilt veranderen kan dat ook doorheen het jaar. Maar dit jaar stel ik mezelf wel enkele doelen. Zodat ik achteraf kan terugblikken wat er van gekomen is.

cropped-bymell31.jpg

Social

Sinds februari ben ik een actief blogster en ik vind er enorm veel genot in. Hopelijk vind ik in 2017 voldoende inspiratie om met jullie te delen. Ik hoop dan ook dat zowel mijn blog als instagram blijft groeien en dat ik steeds meer volgers mag verwelkomen. Dit jaar wil ik toch proberen om één of meerdere winacties te organiseren. Dus hou mijn sociale media zeker in het oog.
En natuurlijk vieren we in februari de eerste verjaardag van mijn blog. Joepieee!

img_20161227_223820_180.jpg

Personal

2016 bracht al serieus wat verandering in mijn leven. Er waren heel wat leuke momenten – o.a. onze verhuis en de adoptie van Simba – maar jammer genoeg werden deze veel te vaak gevolgd door minder aangename gebeurtenissen- o.a. de verdwijning van Simba. In 2017 hoop ik me weer volop te omringen met vrienden en familie. En natuurlijk wil ik ook weer volop investeren in mijn lieve schat. We hebben heftige jaren achter de rug waarin we onszelf en onze relatie wat hebben weggecijferd. Maar ondanks alles weten we meer dan ooit wat we aan elkaar hebben. Hopelijk brengt 2017 ons mooie vooruitzichten.

Leuke uitstapjes en een vakantie behoren ook weer tot onze to do- lijst.

Health

Elk jaar opnieuw zeg ik dat ik meer moet sporten. Afgelopen jaar heb ik het kunnen waarmaken – niet moeilijk als je ervoor geen sport deed. Ik heb mij inlineskates aangeschaft en ben gestart met Yoga. Ik hoop beide ook in 2017 te kunnen voortzetten – met minimum wekelijks één Yoga sessie.

Verder blijf ik ook zorg dragen voor mijn huid– met behulp van het huid analyse centrum. En natuurlijk hoort daar ook gezonde voeding en voldoende water bij. Ik hoop dit jaar zeker vooruitgang te maken wat het comfort van mijn huid betreft.
#meer zelfvertrouwen

Wat wil jij in 2017 graag waarmaken?

Je houd misschien ook van...

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: