Geen categorie

Nude Palette: Essence VS Maybelinne

Ik test nu al een tweetal weken de Nude oogschaduw palettes van Essence en Maybelinne. Ik heb gekozen voor twee kleuren palettes waarvan de kleuren dichtbij elkaar aanleunen. Ik moet zeggen dat het geen gemakkelijke opgave was. Ik heb elke dag van oogschaduw gewisseld om een verschil te merken, maar het verschil is enorm miniem en afhankelijk van wat je belangrijk acht aan de oogschaduw. Door de dag draag ik een vrij neutrale oogschaduw enkel bij een avondje uit zal ik mijn ogen wat donkerder opmaken.

IMG_4744
Kruidvat – €15,99

Maybelline

In het Blushed nudes kleurenpalette van Maybelline zitten maar liefst 12 kleuren. Deze kleuren passen allemaal enorm mooi samen om een ideale look te creëren. Je kan in dit palette voor zowel een matte als glinsterende look gaan. De pigmentatie van de lichte kleuren vond ik heel neutraal, terwijl de donkerdere kleuren vaak iets té donker waren voor mij. Maar dan wel weer ideaal om mooie smokey eyes te creëren voor een avondje uit. Op de achterzijde van het palette staat ook een stappenplan hoe je mooie smokey eyes kan aanbrengen.

csm_754315_9db34a2975
Kruidvat -€3,99

Essence

Van Essence heb ik twee verschillende palettes, all about nudes en all about roses. Om toch ongeveer dezelfde kleuren als het blushed nudes kleurenpalette te gebruiken. Ik vind de kleuren prachtig en ze geven een tof resultaat als je ze aanbrengt. In één palette tel je 8 verschillende kleuren. Ze zijn allemaal complementair waardoor je mooie looks kan creëren. Ik vind de pigmentatie van de donkere kleuren zachter dan bij het palette van maybelline. Deze palettes gebruik ik dus ook voornamelijk om aan te brengen door de dag. Opvallende smokey eyes kan je hiermee niet echt creëren. In deze palette heb je voornamelijk meer glinsterende kleuren, maar de glinster is niet te overdreven. Dus het stoort totaal niet.
csm_754316755484_849988541f
Een favoriet kan ik niet kiezen. Ik vind beide merken leuk om mee te werken. Ik wissel dan ook regelmatig af. Qua kleuren komen de blushed kleuren bij mij beter uit. Maar dat is voor iedereen verschillend. Ik had graag wat foto’s gemaakt om het te tonen, maar daar heb ik helaas nog geen tijd voor gehad. Op mijn instagram probeer ik geregeld foto’s te posten, daar kan je ook mijn dagelijkse make-up zien.
Wil je je ervaring met (één van) deze palette delen, laat het me dan zeker weten.
Ik lees graag jouw reactie.
Tot snel!

xoxo

M.

Wil je op de hoogte blijven van mijn blogposts? Volg mij op wordpress, of laat je e-mailadres achter in de voorziene ruimte ->.

 

Je houd misschien ook van...

1 reactie

  1. Die van Essence heb ik??! Supermooie kleuren, en blijven de hele dag mooi zitten:)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: