De tijd vliegt met een kind in huis… niet alleen omdat er zoveel meer “werk” op je afkomt maar dat klein spook groeit ook gewoon voor uw ogen. Het is nog maar een half jaar geleden toen Casper besloot om onze nachtrust te beperken, de living overhoop te gooien en onze harten te stelen. En net doordat de tijd zo snel gaat, probeer ik zoveel mogelijk van deze momenten vast te leggen.

Uiteindelijk belanden deze foto’s in de cloud en misschien na verloop van tijd, zal ik er een fotoalbum van maken en zal deze in de kast terecht komen. Als Casper zijn liefje langskomt, over een jaar of ACHTTIEN, zullen we het fotoalbum uithalen en terugdenken aan dat klein onschuldig manneke. – Zucht, zo snel gaat de tijd –

Ik wil hem graag nog even klein houden! En liefst zoveel mogelijk bij mij, ook al gaat dat niet altijd. Gelukkig kreeg ik van fotofabriek.nl de mogelijkheid om een fotocanvas te bedrukken. Ik wist direct dat ik een foto zou kiezen van ons klein spook, zo is hij toch weer wat dichter. Maar welke, ze zijn allemaal zo leuk. Bij het scrollen in mijn cloud kwam ik honderden foto’s tegen, en zo botste ik op één van de weinige foto’s van ons drietjes. Een foto die gemaakt werd op een dag die veel voor mij betekent- 1 mei, de keuze was snel gemaakt.

received_10213180239435025
Zo veel liefde op één foto! ♥

Via de website koos ik het gewenste formaat (in dit geval 20 x30) en zo kon ik aan de slag. Je kan het canvas zelf nog bewerken door er meerdere foto’s aan toe te voegen (collage), tekst, decoratie of door de indeling aan te passen. Ik koos voor een witte omranding zodat de foto volledig op het doek zou passen. De stippellijn geeft aan wat er om het houten frame gevouwen wordt. De volgende dag ontving ik al een mail, waarin stond dat mijn order verzonden werd. Wat een snelle service! Ze stuurde me ook een digitaal voorbeeld en een track&trace code zodat ik de levering kon volgen.

foto canvas

Ondanks dat de website aangaf dat de foto een matige kwaliteit had, is hier niks van terug te zien op het canvas. De foto staat er scherp en prachtig op en pronkt nu op mijn bureau! Die uren dat Casper met de andere spookjes speelt in de opvang, is hij nu toch ook dicht bij mij! Hoe snel hij ook groeit, hoe snel de tijd ook gaat, op deze foto zal hij altijd mijn klein spookje zijn. Het is mijn pauzeknop in deze snel veranderende tijd.

20180712_154558.jpg
Foto op canvas (20×30) – €12,99
** Bedankt Fotofabriek.nl voor deze leuke samenwerking! **

 

Je houd misschien ook van...

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: