Lifestyle,  Wedding

Pick your lolly| Victor Baron

Een trouwfeest kost geld, veel geld. Het zijn de kleine details die uiteindelijk jouw feest persoonlijk maken en die tonen wie je bent. Daarom zijn we voor bepaalde zaken zelf aan de slag gegaan of zochten we een andere oplossing. Zo kwam ik bij Biscuiterie Victor Baron terecht.
Onze bedankjes werden namelijk ook de plaatsaanduiding tijdens het diner.

Ik volg Victor Baron al een tijdje op sociale media en hun ontwerpen zijn prachtig! Dus ik dacht waarom niet, laten we ze even contacteren om te zien wat mogelijk is. Ik had misschien beter gevraagd wat niet mogelijk is, want er zijn echt heel wat manieren om je lolly’s te versieren en personaliseren.

Foto: Sylvie Stijven Photography
Styling: Art Of Events

Victor Baron

Biscuiterie Victor Baron creëert de meest persoonlijke lekkernijen. Ze doen dit met de beste producten, op ambachtelijke wijze en met heel veel liefde. Natuurlijk doen ze dit niet alleen voor lolly’s maar ook voor prachtige oreo’s en meringue kisses. Het maakt niet uit voor welke gelegenheid je ze nodig hebt. Is het een geboorte, een trouw of als promotie voor jouw bedrijf. Jij beslist, zij ontwerpen en je kiest het ontwerp dat jij het mooiste vind.

Doordat de lolly’s met de hand worden gemaakt zijn er heel wat mogelijkheden in vorm, kleur en smaak. Wil je een tekst, naam of logo verwerken in de kristallen lolly of kies je voor een creatief ontwerp? Als je eenmaal de vorm en stijl hebt gekozen zijn er weer tal van mogelijkheden om de lolly te versieren. Suikerbolletjes, sprinkels, eetbaar goud of eetbare bloemen? Het kan allemaal. En natuurlijk niet geheel onbelangrijk de smaak.

Ontwerpen

Ik had een bijzonder vlot contact met Maria. Ik liet haar weten wat ik graag zag, stuurde onze uitnodiging en kleurenpallet door en al snel had ze een ideetje voor een ontwerp. Enkele dagen later kreeg ik niet één ontwerp toegestuurd maar drie. De keuze was niet gemakkelijk, ze waren stuk voor stuk prachtig! Uiteindelijk kozen we voor ontwerp 3: Gouden glitters, met enkele roze bloemblaadjes en voor de smaak kozen we champagne. Dat leek ons wel zo toepasselijk tijdens de trouw. Onze lolly’s waren afgewerkt met de naam van onze gasten. Nog persoonlijker kan het niet!

Na ongeveer een weekje arriveerde de lolly’s bij ons thuis. Ik kon niet wachten om ze uit te pakken. Ze waren ontzettend goed verpakt, dus dat duurde wel even. Het resultaat was gewoonweg prachtig!
Natuurlijk moet je opletten met de zon, ze zouden kunnen smelten. Dus tijdens het feest werden de lolly’s zo laat mogelijk op tafel gelegd. De reacties van onze gasten waren ook enorm enthousiast. Ik geloof dat niemand er zijn of haar tanden heeft ingezet omdat ze te mooi zijn. Daarbij is het ook een mooi aandenken aan een prachtige dag.

Dank je wel Maria voor deze mooie, unieke creatie.

Ben je zelf nog op zoek naar een leuk bedankje? Of misschien een traktatie voor een verjaardag, geboorte of aankondiging?
Je kan het zo gek niet bedenken, maar Maria maakt er wat moois van!

Neem zeker eens een kijkje op hun Instagram voor mooie resultaten. En als je daar dan toch bent, kom dan ook even bij mij hallo zeggen.

Melanie

Misschien vind je dit ook leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.