Geen categorie

Pilaten Black Head masker

Ik zag de reclame van het Pilaten Black Head masker via verschillende kanalen passeren. Lang heb ik getwijfeld om het eens te proberen. De commentaren waren niet altijd even lovend. Zo las ik vaak dat het enorm moeilijk en pijnlijk was om het masker te verwijderen. Dat kan toch niet de bedoeling zijn. Maar een aanbod op shedeals heeft me over de streep getrokken om het toch een kans te geven.

IMG_20160330_075754169-01

Pilaten is een chinees merk, dus helaas kon ik de tekst op de verpakking niet lezen. Op goed geluk en wat informatie via internet heb ik het masker aangebracht. Je kan het masker toepassen op je volledig gezicht of enkel gebruiken voor je “probleemzones”. Ik koos voor een grondige zuivering.

Dit masker zorgt voor een diepe en grondige reiniging van de huid, verwijderd mee-eters, dode huidcellen en acne wanneer je het masker van je huid haalt.

Om te beginnen heb ik mijn gezicht goed gereinigd en mijn poriën wat geopend met een warm, nat washandje. Mijn haren heb ik vastgemaakt, weg van mijn gezicht. Dan heb ik het masker aangebracht. Ik raad je aan om hiervoor een borsteltje te gebruiken. Dit zorgt voor zo min mogelijk gemors en je kan het gelijkmatig over je gezicht verdelen. Het masker zal stilaan opstijven en na 20-30 min kan je het van je gezicht pellen. Dit kan soms wat moeilijker/ pijnlijker zijn. Maar wie mooi wilt zijn moet pijn lijden. Eventuele restjes kan je met wat water van je gezicht wassen.

BPA000200_6_zps619aec35
Ingrediënten: Water, Plyvinylalcohol, Glycerol, Propyleenglycol, Diazonium, Imidazolidinylureum, joodpropynylbutylcarbamaat, glycol

Nadien voelde mijn huid frisser aan en sindsdien heb ik ook minder last van puistjes. Ik ben dus zeker een voorstander en ga het masker op regelmatige basis gebruiken. De poriënstrips van Kruidvat zijn er niets tegen. De verpakking is ideaal om het eens te testen of om mee te nemen op vakantie of een weekendje weg.

Je kan het Pilaten black head removal pore strip bestellen via Pilaten.nl of Bol.

Ik ben benieuwd naar jou ervaring!

xoxo

M.

Je houd misschien ook van...

5 reacties

  1. Hey, leuk artikeltje ! Ik heb dit masker ook eens van een bedrijf gekregen, maar bij mij had het niet zoveel resultaat en mijn huid deed er heel veel pijn van ! x

    1. Dank je! ? het is wel wat minder om te horen dat je huid er pijn van deed. Ik heb er geen last van gehad.

  2. (Oei wat snel verzonden) hopelijk is het erna snel goed gekomen. Was dat ook van pilaten?

  3. Lijkt me pijnlijk, maar wel effectief!

    1. Pijn valt heel goed mee, gewoon huid strak houden bij het afhalen ?

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: