Geen categorie

Met Bamboe in bad

Heb ik jullie mijn laatste badkameraccessoire al getoond? Ik ben er superblij mee. Een bad nemen is voor mij een van de weinige ontspan momenten dat ik heb. Een beetje Me -Time. Dan lees ik graag een boek of kijk ik één of twee (of zelfs meer) afleveringen van mijn favoriete TV shows. Natuurlijk gaat een laptop (of een boek) niet zo goed samen met water. Nu heb ik simpelweg DE oplossing gevonden.

naamloos
Bamboe badrek – Xenos (€19,99)

Dit bamboe badrekje kocht ik bij de Xenos in Maastricht. Het rekje is voorzien van een standaard om je boek of tablet tegen te zetten. Zo valt hij zeker niet in het water. Je kan het rekje uitschuiven zodat hij stevig op de badrand staat. Het rekje zelf voelt enorm stevig en is niet te zwaar. Je kan het gemakkelijk verplaatsen.
img_20161007_082133782
Wij hebben in onze badkamer gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren en stenen. Het bamboe rekje past er perfect bij. Ik heb het nog wat aangekleed met leuke kaarsjes om een volledige ZEN-sfeer te creëren.

Het is wel zo dat bamboe, of eender welk hout, makkelijk te combineren valt. Het maakt niet uit welke stijl je verkiest – landelijk, modern of design. Bamboe is ook zeer ecologisch. Het groeit relatief snel en is na 5 jaar volgroeid en bruikbaar, in tegenstelling tot andere bomen. Na het kappen van bamboestengels verdwijnen ze niet want het wortelgedeelte blijft gewoon staan. De plant maakt snel weer nieuwe uitlopers, waardoor er nieuwe stengels ontstaan. Dus door te kiezen voor bamboe in plaats van ander hardhout, beschermen we het milieu.

img_20161007_082149315
Jammer genoeg levert Xenos niet in België. Maar je kan hun winkel vinden in Maastricht. Ik ben helemaal verzot op deze winkel. Ze hebben enorm leuke decoratie en DIY materiaal.

img_20161007_082207415
Kaars rosé/ parelmoer – Xenos (€3,49)

 

Je houd misschien ook van...

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: