Geen categorie

Maybelline Fit Me! – Matte & Poreless Foundation – Review

Het was weer tijd om weer wat nieuws te testen. Ik kwam vaak advertenties en berichten tegen over de Fit Me! foundations van Maybelline. Ze zijn enorm populair. Een nieuwere telg in hun assortiment is de Maybelline Fit me! Matte + Poreless Foundation. Deze foundation zou ideaal zijn voor een normaal tot vette huid, zou de poriën minder zichtbaar maken en een glans tegengaan. Volgens Maybelline blijft de foundation een hele dag mat en geeft hij een natuurlijk effect.

2016-12-08-08-10-54-958.jpg
Fit Me! Matte & Poreless-  Kruidvat €9,99

Zonder naar de ingrediënten te kijken heb ik deze foundation ongeveer een week getest. Hij blijft inderdaad een hele dag mat en zorgt voor een natuurlijk effect. Maar na enkele dagen kreeg ik enorm last van uitslag. Bij het bekijken van de bestanddelen viel me dan ook onmiddellijk op dat er jammer genoeg alcohol inzat. Verder kon ik helaas geen verzorgende ingrediënten terugvinden. Dat vind ik wel een tegenvaller!

De foundation is vrij vloeibaar, dit werkt wel gemakkelijk, zo kan je de foundation gemakkelijk blenden. Wel moet je er steeds voor zorgen dat het tuitje na gebruik weer zuiver is. Anders krijg je een echte knoeiboel. Persoonlijk vind ik een pompje gemakkelijker en properder werken. Het was ook praktischer als de draaidop een klikdopje was geweest.

Verkrijgbaar in zes tinten

De foundation doet wat hij belooft. Het geeft een natuurlijk en mat resultaat en heeft een lange houdbaarheid. Door het matte eindresultaat is afpoederen niet nodig. Wel ben ik teleurgesteld van de ingrediënten. Alcohol is een grote boosdoener voor je huid. Jammer genoeg heb ik dit zelf mogen ervaren.

Ik zou deze foundation niet aanraden als dagdagelijkse make -up. Misschien enkel eens voor een avondje uit. Heb je een gevoelige huid? Dan kan je deze foundation best vermijden.

Make your heart happy and your skin will glow

Je houd misschien ook van...

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: