Geen categorie

Tijd om naar huis te komen!

Het is nu al 22 dagen – 540 uren, 32 400 minuten, + 1 944 000 seconden – dat wij Simba niet meer hebben gezien. Het voelt vooral als een eeuwigheid. In onze wijk zijn 3 katten vermist, één ervan is onze Simba. Een andere is blijkbaar gevonden, want de flyer hangt niet meer op en de derde hebben wij zelf al verschillende keren gezien en de eigenaars gebeld. Dus eigenlijk is enkel onze Simba nog vermist.

Toen wij de keuze gemaakt hebben om Simba te adopteren was Simba  een gewone huiskat. Maar al snel werd hij veel meer dan dat. Simba is ons kleintje, een deel van ons gezin. En zonder Simba is ons gezin onvolledig.

2016-06-05-17-46-37-974.jpg

Ons kleintje is op reis vertrokken, alleen weten we niet waar naartoe en wanneer hij terug komt. We controleren regelmatig zijn eten en drinken. Als hij dan terug komt kan hij direct aanvallen. Ook zijn slaaptoren staat klaar om te bekomen van alle wilde avonturen. En Manoe, zijn buurvriendinnetje, komt regelmatig kijken of haar speelkameraadje weer terug thuis is en dan troosten we elkaar. Ze heeft zelfs een plekje gecreëerd waar ze op Simba wacht, in onze garage.

Simba kom maar snel weer naar huis. Loop me maar onder de voeten en steel gerust wat frietjes of pasta. Je moet je plaatsje nog zoeken in onze nieuwe zetel, knus tussen ons in. Ik mis je gemiauw en je gekkigheden. Het is tijd dat je ons weer komt opfleuren.

We hebben je nodig!

2016-08-25-08-11-40-452.jpg
Mijn fotomodel…

Al zijn wij 100 jaar… Wij blijven hopen op een gelukkig weerzien!

Je houd misschien ook van...

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: