Geen categorie

Update: TUI geeft toe – voor ons OPGELOST

Zoals jullie een tijdje geleden konden lezen was ik alles behalve tevreden over TUI center Genk. Maar na meer dan een half jaar krijgen we EIN-DE-LIJK gehoor van TUI en hoe komt dat? Het Belang Van Limburg heeft hen gecontacteerd.

TUI heeft ons ondertussen ook aangeschreven waarin ze melden dat ze ons het volledig bedrag zullen terugbetalen. Fieuwww!
Wij zijn alvast blij en opgelucht dat wij onze centjes terugkrijgen. We zijn Het belang van Limburg dan ook enorm dankbaar dat zij dit voor ons hebben opgelost. Natuurlijk is het jammer dat het zo is moeten lopen en had alles veel sneller opgelost kunnen worden.

Voor wie Het belang van Limburg niet heeft, heb ik hieronder het artikel toegevoegd. We wachten momenteel nog op onze centjes, maar we hebben alle gegevens doorgestuurd dus verwachten deze een van dees op onze rekening.

20170612_131619

20170612_1316192 (2)

Ik weet dat ik voortaan OF online mijn vakantie boek OF bij een ander reisbureau (onder strikte controle) maar niet meer bij TUI Center Genk. Ik ben blij dat TUI toegeeft dat het beter kan.  Ik ben er ook van overtuigd dat we niet alle vakantiebemiddelaars over dezelfde kam mogen scheren, of dat hoop ik toch. Maar wat ik ook doe, voortaan check ik eerst alle informatie zelf. Check, Check, Dubbelcheck.

 

Eind goed, Al goed….

UPDATE 11/8/2017: TUI heeft het geld teruggestort! #closure

kiss melaniie

Voor wie het vorig artikel heeft gemist – Zwanger? Boek GEEN vakantie met TUI

Je houd misschien ook van...

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: