Het hebben van lange, mooie en volumineuze wimpers is iets dat op elke vrouw haar verlanglijstje staat, ook dat van mij! Ik heb het geluk dat ik altijd lange wimpers heb gehad. Jammer genoeg maken ze van nature niet zo’n mooie krul, maar steken ze gewoon naar voren. Dat verkleint mijn ogen en verplicht me om dagelijks mascara te dragen. Dus ging ik altijd op zoek naar de beste mascara om me dat resultaat te geven.
Ik moet je niet vertellen dat het aanbrengen van mascara een stevige hand vraagt en tijd.
Tijd die ik ’s morgens niet altijd heb en ’s avonds is het een heel gedoe om die wimpers weer volledig zuiver te krijgen. Nog maar te zwijgen over deze warme zomerdagen of na een dagje zwemmen, dan zie ik er uit als de Joker. Maar daar heb ik nu een oplossing voor… een wimperlift!

Klinkt dat pijnlijk? Dat is het absoluut niet. Er komen geen naalden of dergelijke aan te pas, het is poepsimpel en gemakkelijk te combineren met je normale skincare behandeling.

Deze behandeling duurt zo’n 50 minuten. Na een grondige zuivering van je gelaat worden de onderwimpers afgeplakt, zodat deze niet mee kunnen krullen. Dan wordt er een laagje ‘coating’ bij de wimperaanzet aangebracht. Dat stinkt! Zoals elke permanent. Door middel van een klip of klein schildje worden de wimpers gekruld/ gelift, wat zorgt voor een mooie open blik met lange, volumineuze wimpers! De behandeling blijft minimaal zo’n 6 weken zichtbaar. ZES weken mascaraloos door het leven en zonder wimperkrultang, ZALIG! Nadien kan je de behandeling gewoon herhalen, het effect zal na een tweede of derde keer zelfs nog beter zijn.

2018-08-03-08-36-30-1-01.jpeg
Terwijl mijn maskertje intrekt, bracht ze het coating laagje aan.

Een sessie heeft zo’n 24 uur nodig om te fixeren. Dat wil zeggen dat je dit best inplant op een rustige dag want hierna kan je even geen make-up dragen op de ogen en mag er absoluut geen water of crème aankomen.

2018-08-03 02.21.46 1-01.jpeg
Zie je die mooie krul?

Het beste resultaat krijg je natuurlijk met lange, volle wimpers. Jammer genoeg is dat niet iedereen gegeven. Maar ik zou geen beautyblogger zijn als ik daar ook geen oplossing voor kende. Ooit gehoord van Revitalash? Revitalash ontwikkelde een wimperserum om de wimpers zichtbaar te verbeteren in slechts 12 weken! Ik heb het eerder ook al getest én goedgekeurd!

Volg een kuur Revitalash in combinatie met een wimperlift en geniet van een optimaal resultaat.

Ik ben alvast enorm tevreden. Sinds mijn wimperlift krijg ik heel wat complimentjes en de vraag welke mascara ik draag.  Geen! – antwoord ik superfier! Ik moet niet meer opletten als ik in mijn ogen wrijf of wanneer ik ga zwemmen, want mijn mascara loopt niet uit! Kies ik dan toch voor een meer dramatische look? Dan breng ik gewoonweg een laagje mascara aan. Voor een avondje uit kan dat zeker geen kwaad.

2018-08-03 02.17.01 1-01.jpeg
Mijn eyeliner breng ik wel nog lichtjes aan – geen mascara

Ook altijd gedroomd van een mascaraloos make-up routine en toch een prachtige open blik? Geniet van deze behandeling bij Huidinstituut L’art de beauté voor 37 euro, zij bieden ook de producten van Revitalash aan en geven je graag meer informatie.

2018-08-07 09.14.27 1-01.jpeg
Avond make-up met mascara van Jane Iredale
2018-08-03 02-1.17.02 1-01.jpeg
Neutrale dag makeup zonder mascara

oie_transparent (1)

** Boek je een afspraak bij Huidinstituut l’art de beauté? Laat dan even weten dat je ByMelaniie volgt. Misschien profiteer je wel van een extra verwennerij, ik ben hun alvast heel dankbaar voor deze positieve ervaring! **

 
 

Je houd misschien ook van...

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: