About

Hallo, Ik ben Melanie en welkom op mijn blog ByMelaniie. Ik ben een geboren en getogen Genkse sinds 1/8/1991, maar forever 25! In december 2017 werd ik mama van Casper, mijn grootste trots. Ik geniet nu volop van het familieleven en mijn rol als mama. 

Ik heb een echte passie voor beauty en fashion en hou ervan om anderen te inspireren. Zo ben ik in 2016 gestart met mijn blog en sociale media. Mijn liefde voor sociale media groeit elke dag, het is voor mij dan ook een echte hel als mijn smartphone niet binnen handbereik ligt of de batterij mij in de steek laat.

Over ByMelaniie

Via ByMelaniie hoop ik mijn volgers te inspireren. Ik schrijf voornamelijk over mijn interesses maar ook mijn leven als mama. Als jong meisje deed ik niets liever dan mij opmaken en verkleden. Een opleiding visagie triggerde mij om er meer mee te doen en zo begon ik met bloggen. Zelf heb ik jaren gekampt met een probleemhuid, dus vind ik het enorm belangrijk en leuk om te schrijven over skincare, ‘gezonde’ schoonheidsroutines en make-up onder de noemer Beauty. Verder zie je ook de onderwerpen Fashion, Lifestyle en Momlife regelmatig voorbijkomen.

Alvast een dikke merci voor jouw bezoekje en véél leesplezier

Meer leuke artikels: