Hi, wat leuk dat je er bent.
Ik ben Melanie het gezicht en schrijfster achter ByMelaniie. Je kan mij zeker een bezig bij noemen. Dat is altijd al zo geweest.

Ik combineerde altijd al verschillende hobby’s, speelde verschillende instrumenten en ontdek graag nieuwe plaatsen en dingen. Ik hou van een drukke agenda, maar ik houd altijd plaats voor vrienden en familie.

Mijn lieve man en schattigste zoon krijgen natuurlijk altijd voorrang. Zij maken niet alleen mijn leven compleet maar zijn ook een enorm inspiratiebron. Samen gaan we creatief aan de slag of op zoek naar leuke uitstapjes. Deze zal je hier regelmatig zien voorbijkomen onder Momlife of Lifestyle. Met onder andere leuke DIY projecten.

Maar ik deel ook graag meer over mijn andere passies. Als jong meisje deed ik niets liever dan mij opmaken en verkleden. Zelf heb ik jaren gekampt met een probleemhuid. Het is ook daarom dat ik het enorm belangrijk en leuk vind om te schrijven over skincare, ‘gezonde’ schoonheidsroutines en make-up, onder de noemer Beauty. Ik ben dus ook een grote fan om nieuwe producten of behandelingen te testen. Al hou ik altijd rekening met de ingrediënten en wat mijn huid nodig heeft.

Via ByMelaniie hoop ik jou vooral te inspireren.
Heb je zelf nog een vraag, aarzel dan zeker niet om mij te contacteren.

Alvast een dikke merci voor jouw bezoekje en véél leesplezier

Mélanie - www.bymelaniie.com

Meer leuke artikels: