Italiaanse mode shoppen vanuit je zetel – en nee, dan bedoel ik niet online – maar letterlijk je woonkamer vol met de laatste mode? Dan zit je goed bij Vittoria Belgium. Vorig jaar schreef ik een artikel over mijn eerste kennismaking, maar daar is het niet bij gebleven. Momenteel waait er een nieuwe wind door Vittoria Belgium. Het enthousiasme van Joëlla is niet verdwenen, verre van. Ze werkt hard om Vittoria Belgium tot bij jou te brengen en gaat een stapje verder door de diensten verder uit te breiden.


2018-03-04-22-27-36.jpg

Het leuke van Vittoria Belgium vind ik dat zij kwalitatieve kleding aanbieden voor jong én oud. Heb je een maatje 36 of 40, je gaat er zeker de juiste outfit terugvinden. Zelfs tijdens mijn zwangerschap kon ik de kleding van Vittoria Belgium dragen. Het was niet gemakkelijk om leuke, passende kledij te vinden. Maar ik vond er direct mijn ding en kan het nu, na de zwangerschap nog steeds dragen.

Vittoria Basics

Iedereen heeft een eigen lichaamsvorm en andere pluspunten om in de verf te zetten. Vittoria Belgium maakt het verschil door je te helpen je lichaamsvorm herkennen door middel van een korte analyse. Het leek me dan ook interessant om dit zelf eens te ondervinden. Mijn lichaam is door de zwangerschap enorm veranderd, wat kan ik wel nog aan doen en wat kan ik het best vermijden?

2018-03-04-22-23-00.jpg

Na heel wat onderzoek heeft Joëlla de lichaamsvormen onderverdeeld in 3 types. Ik ben duidelijk een zandloper. Dat is te merken doordat mijn schouders en heupen ongeveer even breed zijn en ik een duidelijke taille heb. Hierdoor kan ik vele kanten uit met kleding. Dè gouden regel is mijn taille als blikvanger te gebruiken. Het minpuntje van een zandloper is dat we al snel een buikje creëren.

Doordat ik wat aan de kleinere kant ben, raadde Joëlla mij aan te kiezen voor boven-en onderstukken in hetzelfde dessin- rekening houdend met verticale of kleinere grafische dessins- of éénzelfde kleur te combineren. Voor rokken en jurken kies ik best voor een lengte net boven de knie of tenminste een lengte die mijn kuit vrijlaat. Dus koos ik voor dit leuk kleedje.

20180305_211543-ANIMATION-3.gif

Aan de hand van gekleurde stickers op de prijslabels weet je wat perfect is voor jouw lichaamstype. De Vittoria Basics helpen je ook al goed op weg. Deze basics blijven in de collectie, aangepast aan de nieuwe modekleuren, en kan je eindeloos combineren. Ideaal voor die ene rok waar ik geen bloesje voor vond. Combineer de basics met een broek en bloes in dezelfde kleur en het oogt alsof je een jumpsuit draagt. Met aangepaste accessoires kan je ze zowel casual als chic dragen. Een leuke extra, de Vittoria Basics moet je niet strijken. Euhmm Joëlla, kan je heel mijn kast vullen?

2018-03-04-22-30-22.jpg

Events

Zoals ik al zei werkt Joëlla heel hard om de collectie tot bij jou te brengen. Daarom organiseert ze regelmatig pop-ups. Ik bezocht hun stand afgelopen weekend op een event in Genk. Hiervoor waren ze reeds te gast in Hasselt. Ook andere steden staan op de agenda: Halen, Tessenderlo en Heusden-Zolder zijn enkele voorbeeldjes. Hou de Facebookpagina of Instagram van Vittoria Belgium in de gaten. Zeker tijdens de solden!

“Buy now or cry later” – want er zijn slechts enkele stuks per kledingstuk te verkrijgen!

Homeparties

De homeparties blijven de corebusiness van Vittoria Belgium èn ze gaan als een trein. Daarom zijn ze op zoek naar gemotiveerde fashionistas om het team uit te breiden. Ik sprak met Joëlla over deze opportuniteit en ze gaf me het volgende mee:

  • GEEN investering
  • verdienen vanaf de eerste homeparty
  • je bent nauwkeurig, zelfstandig, positief ingesteld en modebewust
  • organisatie, planning EN eventuele kosten van homeparties voor Vittoria Belgium
  • Begeleiding tijdens jouw eerste homeparty
  • Werken met de laatste fashion trends

Wil je Vittoria Belgium leren kennen tijdens een gezellige homeparty onder vriendinnen? Lees dan zeker het vorig artikel om de leuke voordelen te leren kennen.

2018-03-04-22-26-36.jpg

Veel (pas) plezier!

kiss melaniie

Een dikke merci aan Joëlla voor het prachtig kleedje en de toffe samenwerking!

Je houd misschien ook van...

2 reacties

    1. Hela, de prijzen variëren maar ik vind het een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Je kan altijd eens op hun facebookpagina kijken. Ze werken ook aan een website/ webshop. ? xx

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: