Beauty

Beauty: Volume Stylist 18h Lash extension Mascara

Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe mascara. De meeste mascara’s hebben grote beloftes maar blijken daarna serieus tegen te vallen. Hoe kies je dan een nieuwe mascara? Op goed gevoel, op vertrouwen, op uiterlijk? Dit keer koos ik voor de mascara van Essence – Essence Volume Stylist lash extension, een hele mond vol. Niet te duur en leuke beloftes. Eens zien wat het resultaat hiervan is.


2018-02-20-11-20-51.jpg

De eerste indruk is alvast positief. Het omhulsel van de mascara is specialer dan gewoonlijk. Het ziet er speelser uit en ligt goed in de hand. Vooral de ‘gevlochten’ dop vind ik een leuk effect hebben. Het borsteltje zorgt voor een goede verdeling van het product. Het geeft geen klonters en mijn wimpers klitten ook niet samen.2018-02-20-11-18-51.jpg

De mascara belooft meer volume, een wimperverlenging en een valse wimper effect en dit zou tot 18 uur houden. Dat belooft! Zo lang draag ik mijn mascara nooit. Maar ik kan wel al zeggen dat ze van ’s morgens tot ’s avonds een mooi resultaat geeft. Dat is voor mij zeker voldoende.

2018-02-20-11-19-37.jpg

Op de bovenstaande foto heb ik enkel mascara aangebracht aan het rechteroog.
Hieronder kan je het resultaat zien aan beide kanten.

2018-02-20-11-22-24.jpg

Door de fibers in het product krijg je het ‘valse wimper’ effect. Ik merk onmiddellijk op dat mijn wimpers langer lijken en ook dikker. Ik ben dus zeker tevreden van het resultaat. Met een oogreiniger op oliebasis is het ook simpel om de mascara af te nemen.

2018-02-20-11-19-16.jpg

Kan de mascara jou ook overtuigen?

kiss melaniie
 
 
 

Je houd misschien ook van...

4 reacties

    1. Justmystorieblog, dank je wel voor de nominatie. In mijn nieuw blogbericht zal ik jouw vragen en meer beantwoorden! x

  1. ik heb deze mascara ook al geprobeerd, en vind hem echt super fijn, zeker het proberen waard!!

    1. Glossblog, dank je voor je reactie. Tot nu toe is dit mijn favoriet, zeker qua prijs-kwaliteitverhouding! x

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: