Fashion

Het mode snoepwinkeltje|Blush Company

Ik heb weer een superleuk boetiekje ontdekt. Ok, nee ik moet eerlijk zijn. Ik ken het al langer, elke keer als ik er voorbijliep keek ik naar hun prachtige etalage en elke keer weer dacht ik volgende keer moet ik hier toch eens komen zien. Wel dat heb ik nu EINDELIJK gedaan en het is niet bij die ene keer gebleven.

Aan het uiteinde van de grote markt in Genk, vlak naast de Pastabar, ligt een supergezellig boetiekje genaamd Blush company. Op Facebook is de winkel omschreven als “Het mode snoepwinkeltje van Genk” en hier kan ik mij helemaal bij aansluiten. Het is een prachtige winkel met een super vriendelijke service en tal van leuke outfits voor iedereen.  Hou je van de boho mode, aztec kleedjes of gewoonweg stijlvolle kleding voor alle maten? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres.

Palette1535117973806-01.jpeg

Wees er wel snel bij! Er komen regelmatig nieuwe items in de winkel, maar ze zijn alweer even snel de deur uit. Het is dus zeker een must om hun Facebookpagina goed in de gaten te houden of regelmatig eens binnen te springen. Het leuke is wel weer dat ze één keer in de week een late evening shopping organiseren, zo zijn ze op donderdag tot 21u open, ideaal om na het werk even te “ontspannen”.

Palette1535117937992-01.jpeg
Het mode snoepwinkeltje in Genk!

Wil je voor een totaal beleving gaan? Dan kan je een Ladies Night organiseren. Het geeft je de mogelijkheid om samen met je vriendinnen te passen en shoppen terwijl je geniet van een heerlijk hapje en drankje. Daarbovenop is er een visagiste aanwezig die jouw helemaal in de watten legt met voor de gastvrouw nog een extra verwennerij!

Palette1535117955917-01.jpeg

Op mijn Instagram heb je waarschijnlijk al wel een outfit zien passeren. Ik kocht ondertussen al wat kleedjes, een rok, een topje en accessoires. En ik ben er zeker van dat het daar niet bij zal blijven!

Palette1535118182156-01.jpeg
Mijn laatste aanwinsten ♥

Op deze manier ga ik nog veel ‘mode snoepen’ en jij?

oie_transparent (1)

Je houd misschien ook van...

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: