Beauty

Wittere Tanden: Veilig & Betaalbaar

“Mooie tanden, hebben ze die ook in het wit?” JA! En zelfs zonder honderden euro’s uit te geven. Dankzij tandenbleken-thuis.nl kreeg ik de kans om het product eens te testen. Komt dat natuurlijk ook mooi uit zo enkele maanden voor de trouw. Een wit kleed en mooie witte tanden.
(Of toch geen wit kleed?) Ik kan jullie alvast verklappen dat ik aangenaam verrast ben van het gebruik van deze bleekset.

Ok, ik was eerst een beetje sceptisch. Hoe kan de behandeling zo goedkoop zijn en is het wel slim om dit thuis te doen. Dus na mijn jaarlijkse controle bij de tandarts en het grondig bestuderen van de ingrediëntenlijst, heb ik pas echt de stap gewaagd. Wat mij direct opviel is dat in tegenstelling tot vele andere bleekgels deze tandenbleekgel geen waterstofperoxide bevat. Dat is wat het bleken vaak zo pijnlijk en schadelijk maakt.

Luxe tandenbleekset

Op de website beloven ze tot 10 tinten wittere tanden. Dat lijkt me wel héél veel. Ik wil gewoon van de koffie verkleuring af zijn, vooral aan de zijkant en onderste tanden. De set is echt eenvoudig in gebruik. Door de korte stappen en de duidelijke handleiding die je in je mailbox ontvangt ben je snel vertrokken. De set bevat:

  • Een gepattenteerd bitje en LED-lamp in één
  • 6 spuitjes bleekgel van 3 ml (Goed voor 12 behandelingen, 4 weken)
  • een shadeguide voor je tanden

Gebruik

Zoals ik al zei is het gebruik enorm eenvoudig en wordt alles nog eens duidelijk omschreven in de handleiding. De eerste stap is je tanden poetsen, dit doe je beter zonder tandpasta. Dan verdeel je de gel over het bitje. Bij elk gebruik heb je ongeveer een half spuitje nodig. Ikzelf breng een deel van de gel rechtstreeks aan op mijn tanden, vooral de voorste en zijkant, en een klein lijntje in het bitje zelf. Het bitje past perfect over al mijn tanden, natuurlijk zit het niet über comfortabel maar voor die 20-30 minuten kan het er zeker mee door. En terwijl de gel en het bitje zijn werk doen, maak ik mij verder klaar of kijk ik verder TV. Als de tijd om is, haal je het bitje uit en spoel je het bitje en je mond met water. Na het gebruik heb ik een fris gevoel in mijn mond, ik denk dat ik wat munt proef. Belangrijk is dat je de eerste 12-24 uur zeker geen koffie drinkt, hoe moeilijk het ook is. Het zou zonde zijn om het resultaat direct teniet te doen. Ook zorg ik ervoor dat ik de eerste 4 uur erna niet eet en enkel water drink.

Deze foto’s geven een beeld van de “evolutie”. Bij de start zie je duidelijk dat de zijtanden verkleurd zijn, na 1 week (3 behandelingen) is er een duidelijke verbetering. En na 3 weken zijn ze stralend wit!

Conclusie

Je hebt niet direct de witte Hollywood lach. Natuurlijk niet! Ik zag echt resultaat na 3 behandelingen. Je mag slechts drie behandelingen per week doen, dus het echt gewenste resultaat heb je na ongeveer 3 weken. Houd er wel rekening mee dat niet iedereen van nature witte tanden heeft. Dan zal het ook niet lukken om een spierwit resultaat te bekomen. Voor iemand die een mooi resultaat wilt behalen zonder er een nier aan kwijt te zijn, is deze set ideaal. Je moet er natuurlijk wel wat geduld voor hebben. Zoals ze wel eens zeggen, geduld wordt beloond. Het is wel tijdrovend, maar zoals ik al zei combineer ik het met mijn huishouden of mijn ochtendroutine. Tip! Doe het niet tijdens het sporten, Yoga of gewoon buikspieroefeningen.

Hou mijn Instagram goed in de gaten want samen met Tandenbleken-thuis.nl organiseer ik een leuke winactie! Je kan nu ook dit thuisbleeksetje kopen met 15% korting. Gebruik hiervoor de code “melanie15” Geldig tot 5 april 2019.

Ik lees heel graag jouw ervaring!

Je houd misschien ook van...

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: