Mijn huid is enorm belangrijk voor me. Ik probeer het dan ook enorm goed te verzorgen en  goede make- up is daarvoor van groot belang. Ik weet dat ik geen perfect egale huid heb maar een juiste foundation kan dit minpuntje boosten. De Maybelline superstay better skin belooft een natuurlijke matte look en een egalere/ gezondere huid na drie weken.


Dus testen we het eens uit.

2017-01-26-08-10-20-992.jpg

Enkele jaren geleden heb ik deze foundation leren kennen. Ook toen was ik al enorm enthousiast van het resultaat. Jammer genoeg hield ik toen ook van afwisseling toch heeft de foundation mij nu terug aangetrokken.
De foundation voelt heel natuurlijk en geeft je huid een egale uitstraling. Maar hetgeen mij het meest aantrok is het “BETTER SKIN” gedeelte. Na drie weken zou je huid er namelijk beter uitzien. Ze werkt tegen bultjes, oneffenheden, vlekjes en een rode huid. Iets wat we ook wel kennen van de gebruikelijke BB crèmes. (een formule waar ik niet echt in geloof)

Nu ik de foundation al langer test kan ik eerlijk zeggen dat ik inderdaad minder last heb van onzuiverheden. Ook pigmentvlekjes lijken te minderen, maar ik durf hiervoor niet alle ‘eer’ te geven aan de foundation. Zoals jullie weten volg ik ook het advies van de huid experten bij L’art de Beauté.

2017-01-26-07-57-54-948

De hoeveelheid van één pompje is voor mij voldoende voor een lichte dekking over het gehele gezicht. De foundation voelt romig aan waardoor je het gemakkelijk kan verdelen over het gezicht zonder strepen te maken. Het voelt niet als een masker maar geeft je toch een egale teint. Van dichtbij zal het zichtbaar zijn dat je foundation draagt, door de licht poederige textuur. Maar deze textuur zorgt ook wel voor de matte finishing touch. Uit ervaring weet ik dat de foundation een hele dag goed blijft zitten en niet afgeeft.

2017-01-26-08-11-56-705.jpg

De belangrijkste ingrediënten die bijdragen aan een betere huidkwaliteit zijn de volgende:

  • Actyl C – Vitamine C: Vitamine C werkt zeer effectief en bestrijdt vrije radicalen in je huid. Het werkt versterkend en ontgiftend. Dit zorgt onder meer voor een stralend effect en zal wondjes/ littekens of ontstekingen sneller doen genezen.
  • Pro-vitamine B5: Vitamine B5 heeft een hydraterende werking en versnelt de vorming van nieuwe huidcellen; Dit zorgt ervoor dat de huid veerkrachtigheid, gladheid en jeugdigheid zal uitstralen.
  • SPF 15: De foundation bevat sun protector factor 20. Een ideale dagelijkse bescherming tegen de UV stralen. Zowel in de winter als de zomer! Het zal ervoor zorgen dat je huid niet verbrand en de SPF houdt rook, stof en luchtvervuiling tegen.

2017-01-26-08-12-24-257.jpg

In een flacon zit 30 ml foundation, je komt er een hele tijd mee toe. Het pompje is heel handig in gebruik en ook nog eens enorm hygiënisch. Na gebruik veeg ik alles wel even schoon. Momenteel heeft deze foundation slechts 6 kleuren in hun gamma. Je kan natuurlijk wel kleuren mengen om het gewenste resultaat te bekomen.

2017-01-27-16-01-12-846.jpg

Ik ben enorm tevreden van het resultaat. Mijn huid glimt niet maar heeft een natuurlijke, frisse uitstraling. Toch geeft de foundation een dekkend resultaat en blijft het de hele dag goed zitten. In tegenstelling tot de Fit me Matte! zit er in deze foundation geen alcohol.
Wat ik wel jammer vind is dat de foundation nog zo moeilijk te verkrijgen is. Je kan ze niet in elke drogisterij terugvinden. Ook de prijs- kwaliteit verhouding vind ik uitstekend. ( € 14,99)

maybelline-foundation-superstay-better-skin-porcelain-041554442656-c

Deze nieuwe variant  heeft een upgrade gekregen met 3 nieuwe kleuren en is Oil free. Momenteel enkel verkrijgbaar in US

Je houd misschien ook van...

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: