Beauty

Beauty: Mijn favoriet huidinstituut

Ongeveer een half jaar geleden maakte ik kennis met de huidexperten bij huidinstituut Hasselt. Een gezellige en gastvrije zaak met 25 jaar ervaring in huidverzorging. De drempel ligt vaak hoog om een nieuwe zaak binnen te stappen en zeker als je je wat schaamt om je “mankementjes”. Maar ik hoopte vooral dat ze mij van die schaamte konden verlossen.  Op basis van een huidanalyse stelde ze mij een juiste behandeling en producten voor.

Jaja, ik hoor je nu wel denken een huidanalyse maken kan toch iedereen. En deels zal dit ook wel kloppen. Je gaat naar jouw schoonheidssalon en zij ziet dat je een vette, normale of droge huid hebt en zal je op basis van deze kennis een maskertje of scrubje aanleggen. Maar voor mij was dit niet voldoende. Want dat maskertje of scrubje kan ik thuis ook. Maar de schade en pigmentatie waarvoor ik mij zo schaamde, daar veranderde niets aan.

shutterstock_226386124

Diane en haar team gaan net dat stapje verder. Aan de hand van een huidanalysetoestel kunnen ze de huid in zes verschillende wijzes vastleggen om zo meer te zien dan het blote oog. Zo zien ze afwijkingen in pigmentatie, de zonneschade die jouw huid heeft opgelopen, de talgproductie van je huid, aandoeningen en de reactiviteit van je huid (roodheid, couperose, rosacea,…), fijne lijntje en poriën en natuurlijk het meest voor de hand liggende jouw huidtype. Op basis van deze gegevens werken ze een gepaste behandeling uit. Deze behandelingen werken zeer nauwkeurig op jouw “probleem”zone en doen meer dan enkel je huid hydrateren. Ze werken met hoogtechnologische toestellen om jouw huid net dàt te geven wat het nodig heeft.  Zo zal je in no-time weer stralen en niet door een te vette huid.

header_0003_Observ-brochure-06

Natuurlijk gebeurt dit niet 1-2-3 maar moet je het wat tijd geven. Tijdens de behandelingen geven ze jouw nog wat tips & tricks mee, niet alleen in de vorm van producten maar ook voor je voedingspatroon of levensstijl. Gebruik ook thuis de juiste producten en verzorg je huid zoals besproken en je zal zien dat dit zeker helpt in de voortgang van het proces. De foto’s zijn een goede leidraad en geven je ook heel wat vergelijkingsmateriaal. Als je ze eerst ziet is het wel even schrikken. Natuurlijk zie je er niet ècht zo uit.

Werken aan je gezonde huid is niet iets wat je één keer per jaar bij een schoonheidsspecialiste doet, maar is iets waar je dagelijks aandacht aan moet besteden, wil je resultaat.

In een vorige blogbericht lees je meer over mijn eerste ervaring. Toen deelde ik ook de foto’s van mijn probleemzone. Met heel veel trots kan ik zeggen dat ik op die zes maanden tijd heel wat progressie heb gemaakt. Ik had nooit gedacht dat dit zo snel zou gaan. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld in mijn vel als nu en ik weet dat dit enkel nog kan verbeteren dankzij de hulp van de huidexperten!

Links zie je de polariserende foto van september 2016, rechts is het resultaat nu. De schade, pigmentatie en littekens op mijn wang en voorhoofd zijn enorm verbeterd. Mijn huid is nu ook veel zuiverder dan voordien, waardoor ik minder last heb van puistjes. Het is nog steeds enorm confronterend om de eerste foto terug te zien, maar ik ben alvast enorm blij met het resultaat en kan het iedereen aanraden!

IMG_20170302_194508_981
Elke behandeling is voor mij een relaxmoment! ME-time!

Wil jij ook eens kennismaken met Diane en haar team?
Contacteer haar via Facebook of telefonisch via 011 28 16 40.

Heb je zelf nog vragen of ervaringen? Laat het mij zeker weten.

Pluspuntjes:

  1.  Coaching naar de perfecte huid. Geen chirurgie nodig!
  2. Betaalbare producten.
  3. ME-time! #relax
  4. Super gemotiveerd, ervaren en gastvrij team.
  5. Voor vrouwen èn mannen.

Je houd misschien ook van...

3 reacties

  1. Interessant! Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Liefs 🙂

    1. Dat is heel graag gedaan! Bedankt voor het volgen xx

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: