Ik shop heel graag online, misschien zelfs iets te graag. Jammer genoeg is dat te zien aan mijn Mastercard afrekening elke maand opnieuw. Dus als mijn vriend erna vraagt: “Wat heb je nu weer allemaal gekocht?” Dan ben ik heel eerlijk in mijn antwoord: “Ik heb geen idee”.

Een beetje tricky want ik weet niet wat er de 14e van de maand zal worden afgeschreven. Ik weet alleen dat als ik het had kunnen sparen, we een heel mooie spaarboek zouden hebben. Heb ik al die spullen nodig? JA!
Ok, misschien niet NOODzakelijk. Maar ja ik draag graag nieuwe kleren en gebruik shoppen ook wel wat als “therapie”. Slechte dag? – www.zalando.be-

Ok, niet denken dat ik enkel voor mezelf online shop! Ook voor het huis en dat klein spook! Maar het zou allemaal wel wat minder mogen. Waarom betaal ik het met mijn Mastercard? Simpel voor de verzekeringen en voordelen. En ik hou van dat mooi goud gekleurde stuk plastiek. Die kaart vind ik echt gewoon zo cool.

Dat zal in maart anders lopen. Na tournée Minérale start ik voor mezelf Master March. Ik heb mezelf uitgedaagd om de hele maand maart mijn mastercard NIET te gebruiken. Meer zelfs, ik zal niet online shoppen. Misschien een grotere uitdaging dan een maand geen alcohol.

Dus Sorry, Zalando, Asos, Boohoo, Westwing, Showroomprive, Guts&Gusto, Elle Milla,en al die rest die ik nog “vergeten” zou zijn. Willen jullie ook alstublieft de nieuwsbrieven niet zo aantrekkelijk maken en het mij deze maand niet al te moeilijk maken met een leuke collectie. Ik dank u!

Ik kan me misschien beter een maand niet op het internet begeven… In ieder geval zullen mijn verlanglijstjes wel aandikken. En wie echt graag wilt, mag me altijd een cadeautje sturen. Zo ontvang ik toch nog iets. Ik geef je graag mijn verlanglijstje door.

Zij die niet gaan online shoppen deze maand, groeten u!

Handtekening, xoxo Melanie
Wat is jouw ervaring met online shoppen?

Je houd misschien ook van...

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: