Het is niet voor niks dat men spreekt over kindjes “kopen”. Natuurlijk bestellen we deze kindjes niet online bij een of andere webshop, al zou dit wel zo gemakkelijk zijn en heel wat ongeduldige maandjes besparen. Maar het gaat voornamelijk over alles wat deze kindjes nodig hebben. En hoe kleiner ze zijn, hoe meer ze nodig hebben, hoe meer ze dus ook kosten.


Daarom is het vaak aan te raden om tweedehands materiaal aan te schaffen. Dat deden wij met de maxi-cosi autostoel en dankzij Sibble.nl kon ik deze alsnog omtoveren naar mijn goesting.

20171114_140317.jpg
Maxi- Cosi hoes Plus – €32,95 (excl. verzendkosten BE/NL)

Ik moet eerlijk toegeven, ik had zelf nooit gehoord van Sibble, ik kwam hen toevallig tegen via Facebook. Hun leuke combinaties en de mogelijkheid om zelf je maxi-cosi autostoel samen te stellen heeft me overhaalt om eens een kijkje te nemen op de website. Ze bieden verschillende producten aan in allerlei soorten prints. Met de aankleedtool kan je zelf een stoelhoes, zonnekap, colorscreen en/ of gordelbeschermer kiezen. Als extra kan je ook nog een voetenzak of inlegkussen naar keuze toevoegen.

sibble
Snelle levering en Topservice!

Sibble is opgericht door twee jonge Nederlandse vrouwen, Anouk en Floor. Het Sibble verhaal startte bij het bedenken van los verkrijgbare zonnekapjes voor de maxi-cosi, zo’n 8 jaar geleden. Hoe kom je op zo’n idee? Door ondervinding. Anouk was zelf veel met de maxi-cosi op pad en vond het standaard kapje erg dun met veel openingen, waardoor zon en wind vrij spel kregen. Samen met jeugdvriendin Floor bedacht ze een veel beter, aansluitend model. Dit model hebben ze gepatenteerd en op de markt gebracht via hun webshop, waarop ze nu nog steeds leuke baby-artikelen verkopen. Tot op de dag van vandaag blijven Floor en Anouk nieuwe producten ontwikkelen en aanbieden via hun webshop.

Ik ben alvast overtuigd van dit concept. Je kan op een eenvoudige en snelle manier je maxi-cosi transformeren/ personaliseren en het hoeft daarom niet duur te zijn. In slechts enkele minuten was onze blauwe maxi-cosi getransformeerd naar een proper “plus” plaatsje voor ons klein spookje.

20171128_114055.jpg

De stof voelt heel aangenaam en mag je wassen op 30 graden. Ideaal voor zo’n kleine knoeier. In de zomer kan je kiezen voor leuke heldere kleurtjes en in de winter voor neutrale of donkerdere tinten, zonder een volledig nieuwe stoel te kopen. Op mijn verlanglijstje staat alvast nog zo’n warme voetenzak en bijpassende plus zonnekap!

Voor onze volgende spruit kunnen we weer een nieuwe combinatie kiezen.

Geniet nog tot vrijdag 01/12/2017 van 15% korting op de hele collectie. Gebruik de code BLACKFRIDAY19 bij je bestelling.

 
kiss melaniie

Dit artikel werd NIET gesponsord, de producten in gebruik heb ik zelf aangekocht.

Je houd misschien ook van...

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: