Casper kijkt enorm uit naar de komst van zijn kleine zusje. Elke dag vraagt hij minstens één keer: “Mama, hoelaat komt zusje?” – vertaling: Wanneer komt zusje? – Hij heeft alvast geholpen met haar wiegje klaarzetten, plaats gemaakt voor haar speelgoed en maakt alvast grote plannen over wat ze samen gaan doen. Ook zijn kamer is “veilig” gemaakt zodat zusje bij hem kan slapen. Ja, als ik zeg dat hij ernaar uit kijkt, dan is dat heel voorzichtig uitgedrukt. De eerste maanden gaat ons prutsemie bij mama en papa slapen, maar nadien mag ze (als Casper het dan nog wilt) bij grote broer op de kamer. Daarom besloot ik om Casper te verrassen met nieuw beddengoed, maar niet zomaar nieuw beddengoed. Eenzelfde set voor hem als voor zijn zus. Deze vond ik bij SNURK.

Het teddy beddengoed zowel voor babybedjes als éénpersoonsbedden.
De teddy dekbedovertrek zowel voor babybedjes als éénpersoonsbedden.

De snurkende teddybeer

Ik was meteen verliefd op het teddy dekbedovertrek. Misschien niet meteen meisjesachtig, maar zeg nu zelf:  tegen zo’n leuke beer zeg je toch geen nee? Het beertje staat geprint op de matrasovertrek, dus je kan dit ook nog perfect combineren met een ander laken. Maar ik vind de strikjes  wel hun charme hebben.

Baby beddengoed van Snurk Amsterdam.
Dit babybeddengoed is gemaakt voor een ledikant maar past ook leuk in de wieg.

Zowel het baby beddengoed als voor het eenpersoonsbed zijn uit 100% biologisch katoen. Dat vind ik zelf  enorm belangrijk. Een goed ademende stof, zodat de kindjes ook niet al te hard gaan zweten. Casper heeft het ’s nachts best warm, waardoor flanel voor hem geen noodzaak is. Ons prutsemie zal de eerste maanden of zelfs jaren met een slaapzakje slapen dus ook voor haar is gewone katoen meer dan voldoende. De stof voelt heel aangenaam en zacht, of zou dat de teddybeer zijn?

Casper is alvast enorm gelukkig met zijn teddy dekbedovertrek.

Casper neemt zijn taak als grote broer alvast heel serieus. De snurkende teddybeer heeft de eerste testfase met glans doorstaan. Heb ik het over Casper of over het teddy dekbedovertrek? Dat laat ik in het midden.

Leuk kinderbeddengoed

Snurk Amsterdam heeft echt superleuk beddengoed. Van prinsesjes tot Astronauten of slaap je liever met een dino in je bed? Dat kan. In alle kleuren en maten zelfs voor volwassenen zijn er tal van leuke dekbedovertrekken. Als ik weer kind was, koos ik resoluut voor het prachtig prinsessenkleed. Ik denk dat ik over enige tijd onze voetballer hier in huis een nieuw dekbedovertrek mag bestellen, zou zijn zus dan kiezen voor het prinsessenkleedje en mama hiermee ook gelukkig maken? Of zou ze dan gaan voor de meerminnenstaart? Met al die keuzes en leuke printjes zal het alvast niet de laatste keer geweest zijn dat wij ons dekbedovertrek bij SNURK bestelde.

Casper is alvast enorm gelukkig met zijn teddy dekbedovertrek, zijn grote knuffelbeer.

Onder welk dekbedovertrek zou jij deze nacht willen slapen?

Melanie
www.bymelaniie.com

Je houd misschien ook van...

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: