Joepie! We gaan nu in één rechte lijn naar onze grote dag. De laatste 100 dagen zijn ingegaan. ( Nog 92 dagen als je dit direct na het posten leest.)

Ik kan niet wachten op onze trouwdag. En niet alleen vanwege de trouw. Maar gewoon onze vakantie en het weekend onder vrienden en familie. Het is gewoon de hele setting die me doet verlangen, en panikeren. Alles moet gewoon in orde zijn. Zo’n trouw in het buitenland is toch wel een enge gedachte.

Afbeeldingsresultaat voor bridezilla meaning

Onze wettelijke trouw staat gepland, mijn kleding is in orde, de “extraatjes” zijn in orde, de gastenlijst, de menu, de muziek, de visagie, de fotograaf en de uitnodiging/ App is verstuurd. Van Kevin en Casper moet ik me niets aantrekken. Die komen desnoods in een zwembroek en slippers, laat het dan wel een matchende zijn en alstublieft GEEN broske. Dan draai ik terug. Toch zijn er nog heel wat dingen die wel nog geregeld moeten worden.

De ceremonie, de bloemen, de decoratie en het vervoer hiervan. We wachten al enkele maanden op de offerte voor het vervoer. Dat vind ik zo moeilijk aan het feit dat we onze trouw niet zelf in handen hebben. Ik heb echt al lopen stressen over het budget en timing. Krijgen we alles wel in Malaga? Komt alles wel in orde? Wanneer weten we wat de trouw gaat kosten? Wat kan ik zelf nog doen en hoe kunnen we het vlotter laten verlopen? Ja, er zijn al traantjes gevloeid. Gelukkig heb ik een TOP verloofde aan mijn zijde en weet hij me terug te kalmeren. Andere plannen staan wel even on hold, behoorlijk ***.

Onze laatste afspraak met Art Of Events hebben we met een maand moeten opschuiven. Jammer genoeg waren ze niet tijdig terug in België van een buitenlandse trouw door pech onderweg. Teleurstelling alom natuurlijk, want het zijn die hoogtepunten waar je naar uit kijkt. Ondertussen maar uitkijken naar 6 juli. Juli zal alvast een maand worden waarin veel duidelijk zal worden en alles in een eindfase komt. Ik tel alvast af naar de volgende hoogtepunten: eerste pasbeurt kleed – 19 dagen; testing haar & make-up – 22 dagen…

We doen dit maar één keer. We hebben ook maar budget voor één keer. Dan wil ik ook dat alles piekfijn in orde is. Mijn excel sheet houdt alles bij: het budget, de planning, het draaiboek, de tafelindeling, de kamerindeling,… er zal weinig aan het toeval worden overgelaten. Of misschien toch, de grote lijnen zijn uitgezet, maar de dag zelf zal lopen zoals het loopt. Ik wil vooral verder kunnen genieten. Dus leer ik het wat loslaten. Deze laatste 100 dagen wil ik geen hartkloppingen meer.

Je houd misschien ook van...

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: