Het zijn de kleine details die je trouw net dat tikkeltje specialer maken.
Ik wou onze gasten van top tot teen verwennen en probeerde daarom ook die kleine details wat zo persoonlijk mogelijk te houden.

Tijdens de ceremonie zorgde ik voor gepersonaliseerde zakdoekjes. De meest simpele DIY maar zo’n leuk resultaat. Ik gebruikte het ontwerp van onze save the date als wikkel om de zakdoekjes in te steken.

Wat heb je nodig?

  • Zakdoekjes
  • Dikker papier om het ontwerp op af te drukken
  • Lijm
  • Transparant inpakfolie (of zakjes)
  • Stickers
  • Template (of leuke bedrukking van +- 21 cm x 11 cm)

Hoe ga je te werk?

Dat is simpel. Knip eerst het ontwerp uit het papier. Je kan het ontwerp dat ik gebruikt heb als template downloaden aan het einde van dit artikel. Vouw hierna het langwerpig gedeelte in twee en dan de hoek eromheen. Steek er twee zakdoekjes in. Het kleinste hoekje kan je vastlijmen voor extra stevigheid. En nadien kan je elk pakketje verpakken met transparante inpakfolie of een leuk zakje, de sticker erop en klaar!

De stickers

Je kan kiezen om je stickers online te bestellen of je kan er zelf ontwerpen. Ik heb voor de tweede optie gekozen en bestelde genoeg stickers via smartphoto. De stickers die ik gebruikt heb zijn 4 cm groot. Je kan ook opteren om ze zelf af te drukken op steviger papier. Dan moet je ze enkel zelf nog uit knippen en met wat lijm bevestigen op het pakketje, dit vergt natuurlijk wat meer tijd en precisiewerk.

Foto: Sylvie Stijven Photography

Dit kan je ook interesseren:

Je houd misschien ook van...

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: